rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO in VIDEO: Voditelj presenetil šolarje s koncertom

4. 9. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
F5391072-33D0-4F68-AEEE-05B5565F979A

Urban Vidmar, Radio Robin foto: Radio Robin

Predstavljajte si, da pridete prvi dan v šolo in vas tam poleg učiteljic in sošolcev pričaka pravi koncert. To se je zgodilo šolarjem iz Ajdovščine, ki so peli in poplesavali ob ritmih pevca in voditelja Radia Robin Urbana Vidmarja.

Radio Robin, najbolj poslušani radio na Goriškem je poskrbel, da so se šolarji iz Ajdovščine na prvi šolski dan počutili kar se da sproščeno. Osnovna šola Danila Lokarja si je v radijski akciji prislužila dopoldanski koncert glasbenika in voditelja Urbana Vidmarja, ki zabava poslušalce vsak delovnik med 14h in 18h. »Zelo lep koncert je bil, udeležilo se ga je približno 500 otrok. Še iz sosednjih šol so odpirali okna, poslušali ter snemali nastop. Nisem mogel verjeti, koliko jih pozna moje pesmi,« je nadušeno povedal Urban.

Urban Vidmar, Radio Robin foto: Radio Robin

Urban Vidmar, Radio Robin foto: Radio Robin

Sicer pa je bil simpatični Primorec priden šolar, najraje je imel športno vzgojo. »Takrat nisem rabil biti pred zvezkom in s sošolci smo se lahko zabavali. V šoli sem se vedno dobro razumel z vsemi, zato jo imam v lepem spominu,« je dejal voditelj in nam zaupal simpatično anekdoto: »Spomnim se, ko smo prijatelji dobili opomin od čistilk, ker smo zalili rože z vodo in milom (smeh). Čeprav smo delali neumnosti, smo se razumeli z učitelji, ker smo vseeno meli pošten odnos.«

prejšnji članek
Razstrupite svoje telo brez odrekanja.
Zdravje
Razstrupite svoje telo brez odrekanja.
naslednji članek
Ponosni Modrijani: Tukaj boste videli njihovega pevca!
Zdravje
Ponosni Modrijani: Tukaj boste videli njihovega pevca!