stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj Eme žanje uspehe z najstniško skupino Joker Out

18. 9. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
joker out

Pevec Bojan bo eden izmed voditeljev letošnje Eme. foto: Lana Špiler

Priljubljena najstniška skupina Joker Out žanje uspehe po vsej Sloveniji. Fantje so se prelevili v veliko bolj odrasle Jokerje ...

Joker Out so se na sceno postavili leta 2016, ko so postali vzorčen primer dobrega srednješolskega benda. Takega, ki je mnoge spomnil na zgodnja leta Big Foot Mame in Siddharte. Kalili so se na Vičstoku, natečaju Bitka bendov, leta 2017 pa so postali tudi zmagovalci Špil lige. Z lahkoto so napolnili dvorano Komuna v Kinu Šiška, fenice so dvigale transparente in prepevale besedilo njihovega takrat prvega singla Kot srce, ki kri poganja.

Odrsko kilometrino zadnja tri leta nabirajo z rednim koncertiranjem po celi Sloveniji, med drugim tudi v ljubljanskih Stožicah in pred polnim Kongresnim trgom, prav tako pa uživajo naklonjenost številnih slovenskih glasbenikov.

Z novim singlom Gola zasedba Joker Out resno napoveduje prvenec, ki prihaja že prihodnje leto. Po singlih Kot srce, ki kri poganja (2016) in Omamljeno telo (2017) pa opozarjajo na veliko bolj odrasle Jokerje.

“Gola je za nas pomemben začetek in rezultat zadnjih treh let, ko smo se ogromno naučili. Ustvarili smo zvok, na katerega smo ponosni in to smo pripravljeni delit s trenutnimi in bodočimi poslušalci.” pravijo Joker Out.

prejšnji članek
Ste slišali, kje bodo snemali serijo Gospodar prstanov?
Svet slavnih
Ste slišali, kje bodo snemali serijo Gospodar prstanov?
naslednji članek
Razkrito v koga se bodo preobrazili tekmovalci!
Resničnostni šovi
Razkrito v koga se bodo preobrazili tekmovalci!
#nasazenazenska
nasazenazenska