stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nikolina javnosti: 'Nisem mentalno zaostala! Sem kraljica!'

27. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Nikolina-7

Nikolina Cvek foto: Ivan Agnezović / Regionalni.com

Nikolini so se po koncu snemanja Ljubezen na vasi uresničile sanje. Pevski nastopi po vsej Hrvaški so ji še okrepili samozavest, na zaskrbljenost aktivistov, da je žrtev velikega izkoriščanja zaradi naivnosti, pa se je odločno odzvala, rekoč, da dobro ve, kaj dela.

Mar ni nikogar, ki bi mlademu dekletu predstavil realno plat njene slave? Kje so domači, prijatelji, ki bi preprečili izkoriščanje in javno posmehovanje? Čeprav je morda težko razumeti, pa vse postane nekoliko bolj jasno, ko o tej temi spregovori Nikolina, ki odločno poudarja, da so vse skrbi popolnoma odveč.

»Nisem neumna, mentalno zaostala ali bolna. Če bi bila, potem ne bi že pri 14-letih opravljala dela v kavarni v Puli. Po poklicu sem frizerka, a raje opravljam delo natakarice, kot da bi delala frizure,« je dejala v odmevnem intervjuju za regionalni.com, tekom katerega je novinar ocenil, da ima zelo malo oseb toliko samozavesti, kot je premore Nikolina.

»Na klepet z njo pridete zmedeni, ne veste, kaj pričakovati, odidete pa še bolj zmedeni, kot ob prihodu. Redko se namreč zgodi, da srečate žensko s tolikšno mero samozavesti, kot je premore Nikolina. Ona obožuje svoje razkošne obline, rada jih pokaže v ultra kratkih oblekah z globokim dekoltejem. Lastno psihofizično stanje ji ne vzbuja skrbi, vsem skupaj pa priporoča, naj si nikar ne delajo skrbi namesto nje, saj je dovolj pametna in bistra,« pojasnjuje novinar, ki mu je Nikolina med drugim pojasnila še, kako na njen karakter vplivajo zvezde. Po horoskopu je namreč devica s podznakom bika:  »Sem bojevita, a ob enem ženska duša. Lahko bi rekli, da sem žena-mati-kraljica.  Kraljica sem bila in kraljica bom ostala. Nikoli se nisem in nikoli se ne bom predala!«

Nikolina na intervjuju za portal regionalni.com.

Nikolina na intervjuju za portal regionalni.com. foto: Ivan Agnezović / Regionalni.com

prejšnji članek
Odzivi po šovu: Človeška zloba je ne gane
Svet slavnih
Odzivi po šovu: Človeška zloba je ne gane
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?