janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Nikolina javnosti: 'Nisem mentalno zaostala! Sem kraljica!'
| V.M.

Nikolina javnosti: 'Nisem mentalno zaostala! Sem kraljica!'

Nikolina Cvek, Ivan Agnezović / Regionalni.com

Nikolini so se po koncu snemanja Ljubezen na vasi uresničile sanje. Pevski nastopi po vsej Hrvaški so ji še okrepili samozavest, na zaskrbljenost aktivistov, da je žrtev velikega izkoriščanja zaradi naivnosti, pa se je odločno odzvala, rekoč, da dobro ve, kaj dela.

Mar ni nikogar, ki bi mlademu dekletu predstavil realno plat njene slave? Kje so domači, prijatelji, ki bi preprečili izkoriščanje in javno posmehovanje? Čeprav je morda težko razumeti, pa vse postane nekoliko bolj jasno, ko o tej temi spregovori Nikolina, ki odločno poudarja, da so vse skrbi popolnoma odveč.

»Nisem neumna, mentalno zaostala ali bolna. Če bi bila, potem ne bi že pri 14-letih opravljala dela v kavarni v Puli. Po poklicu sem frizerka, a raje opravljam delo natakarice, kot da bi delala frizure,« je dejala v odmevnem intervjuju za regionalni.com, tekom katerega je novinar ocenil, da ima zelo malo oseb toliko samozavesti, kot je premore Nikolina.

»Na klepet z njo pridete zmedeni, ne veste, kaj pričakovati, odidete pa še bolj zmedeni, kot ob prihodu. Redko se namreč zgodi, da srečate žensko s tolikšno mero samozavesti, kot je premore Nikolina. Ona obožuje svoje razkošne obline, rada jih pokaže v ultra kratkih oblekah z globokim dekoltejem. Lastno psihofizično stanje ji ne vzbuja skrbi, vsem skupaj pa priporoča, naj si nikar ne delajo skrbi namesto nje, saj je dovolj pametna in bistra,« pojasnjuje novinar, ki mu je Nikolina med drugim pojasnila še, kako na njen karakter vplivajo zvezde. Po horoskopu je namreč devica s podznakom bika:  »Sem bojevita, a ob enem ženska duša. Lahko bi rekli, da sem žena-mati-kraljica.  Kraljica sem bila in kraljica bom ostala. Nikoli se nisem in nikoli se ne bom predala!«