profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Črnomelj v šoku: Ukradli denar za Krisa

1. 10. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
kris

Kris foto: Osebni arhiv

Medtem ko je zbiranje donacij za zdravljenje malega Krisa povezalo družbo, se je v Črnomlju zgodila odtujitev, ob kateri ostajamo brez besed. Denar, ki so ga srčni ljudje z ljubeznijo zbrali na dobrodelnem koncertu, je namreč nekdo brezvestno izmaknil …

Konec minulega tedna se je v Osnovni šoli Mirana Jarca v Črnomlju odvil dobrodelni koncert ob zaključku projekta Veselo v šolo, tekom katerega so si odrasli in otroci prizadevali zbrati sredstva za pomoč malemu Krisu. A srečo in veselje ob izjemno uspešnem koncertu je kmalu posolilo spoznanje, da tistega večera skupaj z njimi niso rajali zgolj dobrosrčni ljudje.

Kot je na družbenem omrežju pojasnila organizatorica dogodka Gršič Rozalja, je nekdo iz škatle s prostovoljnimi prispevki izmaknil bankovce. Ob pogledu na vsebino, kjer so se lesketali zgolj kovanci, so organizatorji kakopak doživeli šok. Težko je zlasti najmlajšim, medtem ko se je vodja projekta obrnila na policijo in javnost v upanju ter trdni veri, da bo denar našel pot do malega Krisa.

"Kdor je bil/a tak junak da je "ponesreči" si "izposodil" denar iz te škatle, ga pozivam, da znesek nakaže na društvo Palčica. V škatli si pustil/a le kovance. Resnično upam, da te dobimo, kajti priče so, ki so vse to videle. Dragi kriminalisti, vse imate na pladnju in resnično upam, da boste ukrepali. Ta denar so zbirali otroci v sklopu dobrodelnega koncerta v soboto. Denar bi lahko bil včeraj na računu Palčice, vendar na žalost po vajini zaslugi ni. Vkrali ste denar od bolnega otroka in resnično upam, da vas doseže roka pravice. Ima Boga kad tad! Mali Junak Kris tebi in tvoji družini pa srečno," je Gršičeva razočarano zapisala na družabnem omrežju.

prejšnji članek
Javno glasovanje: Bi pustili odpadnike stradati?
Svet slavnih
Javno glasovanje: Bi pustili odpadnike stradati?
naslednji članek
Kava, ki že 30 let piše AS zgodbo sreče
Zdravje
Kava, ki že 30 let piše AS zgodbo sreče