mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neutolažljiva Sanja Grohar: 'Najraje bi samo jokala'

17. 11. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
sanja grohar

Sanja in Nicolai foto: osebni arhiv

Modna blogerka Sanja Grohar Kovič je med dopustovanjem v Mehiki zbolela. Poleg nevšečnosti, je bolezen vplivala tudi na njen mali zaklad, desetmesečnega Nikolaia.

Družinske počitnice se niso odvile tako, kot bi si želeli, Sanja Grohar je namreč dobila hudo infekcijo, zaradi česar je bilo potrebno poiskati zdravniško pomoč. »Bruhala sem toliko dolgo, dokler mi niso dali injekcij ter mi priskrbeli najmočnejše antibiotike, katere moram jemati 6 dni. Zdravnica mi je rekla, da niti pod razno NE smem dojiti, dokler jemljem antibiotike,« je prijateljem na svojem blogu  razkrila Sanja in pojasnila, da je morala zaradi tega na silo, v enem samem dnevu prekiniti dojenje. Slednje seveda na malega nadebudneža močno vpliva, saj ne more razumeti, zakaj ga mamica ne podoji.

Sanja z družino v Mehiki foto: theycallmebambam.com

»Nehati dojiti na silo je grozno in ne način, kako sem želela zmanjšati dojenje. Nicolai je v stresu, joka, ko si želi dojenja in hkrati vleče moj pulover k sebi, saj ne razume, zakaj ga ne morem dojiti. Za dojenčka dojenje ni le hrana ampak tudi crkljanje, bližina z mamo. Zadnje dneve bi najraje samo jokala. Zato, ker smo bili nekako prisiljeni v to situacijo, ker vidim kako je Nikiju težko, ker je nama z Matejem hudo in zato ker vem, da ko enkrat zmanjka zaloge mleka, bo konec in potem pride tisti 1% dvoma ali naj končam ali naj poskušam dalje,« je s svoje občutke delila s svetom lepa mamica in na koncu zapisa dodala, da je po dolgem razmisleku sklenila, da je zanjo in za Nikolaia zgodba z dojenjem najbrž zaključena.

prejšnji članek
Svetlana Makarovič dobila svojo knjižno podobo
Svet slavnih
Svetlana Makarovič dobila svojo knjižno podobo
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?