janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Niso vedeli, če bo preživel
| V.M.

Niso vedeli, če bo preživel

Ana in Roman Dolar, POP TV

Ženin in nevesta, ki sta se poročila v včerajšnji oddaji Kmetija, nista popolna neznanca malih ekranov. Junija smo ju spremljali v oddaji Delovna akcija, kjer se je družina gledalcev dotaknila zlasti zaradi težke življenjske zgodbe …

Ana Lampret je s svojo vedro in simpatično naravo zagotovo pritegnila vašo pozornost. A svetlolaska pred časom še zdaleč ni bila tako polna sonca in vedrine. Družina se je namreč spopadala z resnimi zdravstvenimi težavami, ki so jih sprva zaznamovale, nato pa še bolj povezale.

Ko se življenje sesuje kot hišica iz kart

Parček se je moral soočiti z Romanovo diagnozo, ki je vsem skupaj spodnesla tla pod nogami. Izvedeli so namreč, da ima velik možganski tumor, tedaj niti zdravniki niso vedeli, če bo težko bitko z boleznijo sploh preživel. K sreči se je zgodilo to, za kar so vsi močno stiskali pesti, Roman je okreval in slavil zmago v bitki s smrtonosno boleznijo.

A težki dnevi se za parček žal niso končali. Ana je namreč zbolela za poporodno depresijo, ki je razdvojila družino. Roman kljub temu ni nikoli obupal, svoji najdražji je stal ob strani in se trudil po najboljših močeh. Ljubezen je tako premagala vse ovire, da pa je njihova prihodnost lepša in dnevi mirnejši, je poskrbela tudi televizijska hiša POP TV. Pred poletjem so družinici tekom Delovne akcije prenovili hišo, oktobra pa sta si Ana in Roman na posestvu Kmetije prisegla še večno zvestobo.