Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iz sveta: Ana jih kot vokalistka prepriča, pesem žal ne tako zelo

25. 2. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
ana soklic ema

Ana Soklič Ema foto: M24

Oboževalci Evrovizije so se takoj po slovenskem izbor odzvali na družbenih omrežjih in YouTube posnetkih. "Kot da so se nekaj naučili od lani in naredili obratno. Imajo nekoga s karizmo, odrsko prezenco, glasom," je eden izmed komentarjev.

Večina je navdušena nad Ano Soklič, predvsem nad njenimi vokalnimi sposobnostmi, saj številni poudarjajo, da je ena izmed boljših vokalistk in so zato prepričani, da bo dobro uvrstitev zagotovil ravno njen vokal. Malo manj navdušenja pa so pokazali nad samo pesmijo. 

Matt iz kanala ESCunited za začetek ni navdušen nad našim izborom, saj ne razume, zakaj tričlanska žirija med 12 nastopajočimi izbere le dva finalista in da pri tem izboru občinstvo nima besede. Sicer pa mu je všeč začetek pesmi in dejstvo, da Ana prepeva v slovenščini. "Njen glas, je tako nepričakovan, ni zvok, ki ga pričakuješ. Imam pa težavo, kitica je res dolga," je povedal v svojm videu. Sicer pa je navdušen nad refrenom, ampak poudarja, da so kitice med refrenom predolge. 

Andy iz kanala eurovoxx je tudi navdušen nad njenim, tako imenovanim "balkanskim glasom" in prekrasnko interpretacijo. "Ni nič revolucijarnega, novega, je pa zelo lepa balada. Moramo pa govoriti tudi o Aninem prelepem glasu, saj jo je zares lepo poslušati."

"Kot da so se nekaj naučili od lani in naredili obratno. Imajo nekoga s karizmo, odrsko prezenco, glasom," pa sta povedala komentatorja s kanala Toy Goy.

prejšnji članek
Zakaj vzljubiti jogo?
Zdravje
Zakaj vzljubiti jogo?
naslednji članek
Bryantova vdova vložila osem odškodninskih zahtevkov
Svet slavnih
Bryantova vdova vložila osem odškodninskih zahtevkov