pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Weinsteinova nekdanja žena našla novo ljubezen

13. 3. 2020; 09.00
Avtor: T. J.
Weinstein

Winstein s soprogo Georgino Chapman foto: Profimedia

Medtem ko se razvpiti 67-letni filmski producent Harvey Weinstein pripravlja na čas, ki ga bo moral preživeti v zaporu, njegova nekdanja žena Georgina Chapman uživa v naročju svojega novega srčnega izbranca.

In ta izbranec ni nihče drug kot hollywoodski zvezdnik Adrien Brody! Prve govorice o tem, da sta 43-letna angleška modna oblikovalka in igralka ter 46-letni igralec in filmski producent, ki se lahko pohvali z oskarjem, v razmerju, so se začele pojavljati že lani jeseni. Pred nekaj dnevi pa je dobro obveščeni vir za spletno stran Page Six potrdil, da sta Georgina in Adrien zaljubljena.

Georgina Chapman foto: Profimedia

Ironično je, da sta se zaljubljenca spoznala prav prek Weinsteina. Padli hollywoodski mogotec in oskarjevec sta namreč sodelovala pri ustvarjanju biografske kriminalne drame Hollywoodland in serije Rebel Highway, natančneje epizode z naslovom Jailbreakers. Iskrica med Georgino in Adrienom naj bi preskočila na nekem družabnem dogodku v Portoriku, s katerega obstajajo fotografije, na katerih sedita za isto mizo, pijeta koktajle in se pogovarjata.

Adrien Brody foto: Profimedia

Mimogrede, Georgina in Harvey, ki imata dva otroka, sta se poročila decembra 2007, oktobra 2017, potem ko je Harveyja več kot 90 žensk obtožilo spolnega nadlegovanja, pa je Georgina sporočila, da se namerava ločiti.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
naslednji članek
Marko Potrč, zaenkrat, ostal brez nove oddaje
Svet slavnih
Marko Potrč, zaenkrat, ostal brez nove oddaje