pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Potrč, zaenkrat, ostal brez nove oddaje

13. 3. 2020; 08.00
Avtor: K.M.
Marko Potrč

Veliki gasilski izziv foto: Planet TV

Planet TV je v ponedeljek napovedal novo oddajo za letošnjo pomlad Gasilci, ki pa jo je danes že, vsaj začasno, odpovedal.

"Na Planetu smo to pomlad načrtovali oddajo, s katero bi se poklonili neprecenljivemu delu prostovoljnih gasilskih društev. Glede na trenutno situacijo v državi smo se po tehtnem premisleku odločili, da oddajo odložimo in gasilcev v teh kriznih trenutkih ne izpostavljamo dodatni obremenitvi," so pri Planet TV zapisali v uradnem sporočilu za javnost.

S tem pa sta novo voditeljsko vlogo, vsaj začasno, izgubila tudi Marko Potrč in Eva Cimbola, ki tudi sama zelo spoštujeta neprecenljivo delo gasilcev.

Spodaj pa lahko najdete celotno sporočilo za javnost.

Veliki gasilski izziv foto: Promocijski material

"Oddajo Gasilci smo pripravljali v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije in si z njo želeli predvsem predstaviti nepogrešljivo dejavnost prostovoljnih gasilskih društev ter njihovo usposobljenost, vrhunsko pripravljenost in izjemno požrtvovalnost. V oddaji bi delo naših junakov podprli tudi z zbiranjem donacij ter pripravo izobraževalnih in preventivnih vsebin.

A glede na razglašeno epidemijo smo po tehtnem razmisleku sprejeli odgovorno odločitev, da oddajo odložimo, saj gasilcev in gasilk v trenutnih kritičnih razmerah ne želimo dodatno obremenjevati. Po koncu izrednih razmer bomo znova zbrali ekipe in gasilcem z napovedano oddajo izkazali čast, ki jim pripada. Za pokušino bomo gledalcem v prihodnjih dneh predstavili tudi pilotno oddajo in z njo predstavili potek velikega gasilskega izziva.

Gasilci so tisti, ki nam vedno prihitijo na pomoč in na Planetu izjemno spoštujemo njihovo delo. V sodelovanju s strokovnjaki bomo tako na Planetu kot na spletnem mestu Siol.net še naprej skrbeli za pripravo preventivnih in izobraževalnih vsebin ter pomagali pri zbiranju sredstev za njihovo delo."

prejšnji članek
Weinsteinova nekdanja žena našla novo ljubezen
Svet slavnih
Weinsteinova nekdanja žena našla novo ljubezen
naslednji članek
Boštjan Romih z družino uživa na Havajih
Svet slavnih
Boštjan Romih z družino uživa na Havajih