stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Ivanič: 'Ukrepi in omejitve me osvobajajo'

26. 4. 2020; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
2_nina ivanič

Nina Ivanič foto: Ksaver Šinkar

Življenje igralcev sicer poteka po hektičnem urniku, zato je zdaj Nina Ivanič to, da moramo biti doma, vzela kot dobro stvar.

»Mene ti ukrepi, omejitve, kar je morda paradoksalno, osvobajajo. Posvetila sem se stvarem, ki so res pomembne. Najbolj vredno se mi zdi, da je družina lahko več časa skupaj, da smo se ljudje umirili in se povezali med seboj,« pravi igralka, ki verjame, da bo to obdobje prineslo tudi vrnitev klasičnih vrednot, na katere smo zadnja leta pozabili.

Nina Ivanič foto: Marko Vavpotič, M24.si

»Vse, kar je odveč, kar ni prava pot, se zapira, odmika, odpada. Družina in dom, ki prej nista bila več vrednota, sta zdaj edino, kar nam je ostalo. Prepričana sem, da se bo po tem svet malo spremenil.« Za njeno družino, moža Matjaža in sinova Miho (15 let) in Luko (19 let), se stvari v tem obdobju sicer niso prav zelo spremenile. »Mi smo kot družina zelo povezani, za nas ni nekaj čudnega, da smo zdaj toliko skupaj doma.« So pa zdaj čas izkoristili za delo v in ob hiši, za katerega sicer vedno zmanjka časa. »Generalno čiščenje in pospravljanje, mečemo balast iz hiše ... Hodimo tudi spet vsi skupaj na sprehode. In jaz imam končno čas za knjige.«

prejšnji članek
Angelina Jolie v pričakovanju šampanjca rose
Svet slavnih
Angelina Jolie v pričakovanju šampanjca rose
naslednji članek
S tem trikom podočnjaki v hipu izginejo!
Moda&Lepota
S tem trikom podočnjaki v hipu izginejo!