stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Jutranja ptica zgodba z žalostnim koncem?!

12. 5. 2020; 09.00
Avtor: V.M.
jutranja-ptica

Sanem in Can foto: Promocijska fotografija

Danes se bo odvil zadnji del priljubljene serije Jutranja ptica. A par je povsem razdvojen – ali njuna ljubezenska zgodba ne bo imela srečnega konca?

Can Divit se še vedno ne spomni zadnjih dveh let, Sanem pa je odločena, da vse pusti za seboj in odide na sanjsko potovanje, zaradi česar mnogi gledalci dvomijo v srečen razplet zgodbe. So ustvarjalci serije njuno razmerje rešili v samo enem delu?

Kot pojasnjujejo, se bo v zadnjem delu vse razpletlo in postavilo na svoje mesto. Kot kaže, se bo tik pred koncem zgodilo vse tisto, na kar smo nestrpno čakali v zadnjih tednih. Canu se bo zadnjem hipu vrnil spomin, serija pa se bo zaključila z vpogledom v prihodnost sanjskega para. Bomo spoznali tudi njun naraščaj?

Sanem in Can foto: Promocijska fotografija

Sanem in Can foto: Promocijska fotografija

Sanem in Can foto: Promocijska fotografija

Jutranja ptica foto: Promocijska fotografija

Ne zamudite zadnjega dela Jutranje ptice, ob 17. uri na POP TV. Nepozabni seriji sledi nova turška uspešnica z naslovom Tisti usodni poljub. Vas zanima, kakšna zgodba nas čaka? Pa poglejmo ...

Spoznali bomo Defne, simpatično dekle, ki dela kot natakarica in živi z babico, bratom ter sestro. Brat ji nakoplje hude težave, ko se zadolži pri mafiji. Defne se odloči, da bo odpačala njegov dolg, a kje naj dobi denar? Vzporedno poteka še Omerjeva zgodba. Gre za uspešnega oblikovalca čevljev, ki ima zelo zahtevno družino. Teta in stric ga hočeta prisiliti v poroko, saj ju bo Omerjev dedek v nasprotnem primeru vrgel iz svoje vile, v kateri živita. Teta ga prisli, da gre na zmenek na slepo. A da bi se rešil zmenka, nenadoma poljubi Defne, ki se čisto slučajno takrat znajde tam. Njune poti se zopet križajo, ko se Defne zaposli v podjetju, katerega lastnik je prav Omer.
In tukaj se zgodba šele prav začne...

Tisti usodni poljub

Tisti usodni poljub foto: Pop TV

prejšnji članek
Indira razvnela s seksi fotografijo
Svet slavnih
Indira razvnela s seksi fotografijo
naslednji članek
Zaradi tega je Helena Blagne postavna in vitka
Svet slavnih
Zaradi tega je Helena Blagne postavna in vitka