nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi tega je Helena Blagne postavna in vitka

12. 5. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
Helena Blagne
Pevka Helena Blagne se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo. Ste se spraševali, kako ji uspe vzdrževati vitko linijo?

Ne, Helena Blagne javnosti ni razkrila čudežnega pripomočka za topljenje kilogramov in oblikovanje postave. No, morda že ima kakšno skrivnost, a tokrat je svojo publiko nagovorila s spominskim utrinkom na svojo športno podobo izpred let in na miselnost o zdravem življenjskem slogu, ki jo spremlja tudi dandanes. Morda niste vedeli, a Helena je velika ljubiteljica športnih dejavnosti, kot pravi, je šport postal njena rutina …

Helena Blagne foto: Instagram

»Tale fotografija je nastala v 90-tih letih prejšnjega stoletja, ovekovečil pa jo je eden najvidnejših fotografov tistega časa Stane Jerko. Že takrat sem bila kot mlado dekle zelo zagreta za vse možne športne aktivnosti od fitnesa, pa vse do teka in gimnastike, spominjam se, da sem na eni od šolskih proslav ob Dnevu mladosti nastopila celo na bradlji. Takrat še nisem slutila, da bo šport postal moja življenjska rutina. Še danes se namreč rada vržem v trenirko in grem teč, poprimem za kako utežko itd., ne predstavljam pa si, kako bi se danes v mojih, recimo da “srednjih” letih in mojo konstitucijo obnesla na bradlji,« je šaljivo zaključila svojo misel pevka.

Mnogi se strinjajo, da je Helena danes videti bolje kot pred leti ...

prejšnji članek
Je Jutranja ptica zgodba z žalostnim koncem?!
Svet slavnih
Je Jutranja ptica zgodba z žalostnim koncem?!
naslednji članek
Sanjska Hana pred kamero razkrila skrivnost njenih oči
Svet slavnih
Sanjska Hana pred kamero razkrila skrivnost njenih oči