zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novi začetki dvojca Maraaya

3. 9. 2020; 12.03
Avtor: K.M.
MARAAYA Official 25

Marjetka in Raay na sceni snemanja videospota obujem nove čevlje foto: Neo Visuals

Marjetka in Raay sta naredila zanimivo potezo in se po približno dveh mesecih na glasbeno sceno vračata v nekoliko drugačni podobi.

Dvojec Maraaya, ki ga tvorita zakonca Marjetka in Raay, se predstavlja v čisto novi podobi. Kot sta že nekaj dni namigovala, se na glasbeno sceno vračata s pesmimi v slovenskem jeziku. V času karantene pa sta pripravila kar 13 novih pesmi, ki bodo svoje mesto našle na novem albumu. 

Ravno danes sta tako javnosti predstavila pesem Obujem nove čevlje, pod katero se kot avtorica besedila Marjetka. »Velikokrat so naju spraševali - zakaj samo angleščina? Enostavno sva tako čutila, do trenutka, ko se nisem sama usmerila na ustvarjanje tega, kar želim povedati, si nisem predstavljala, da bi lahko zazvenela v slovenščini, tako kot bi si sama želela. Vem, morda se sliši smešno za nekoga, ki razmišlja, govori in ustvarja v Sloveniji, a vseeno ... Končno lahko rečem, da sem se našla,« nam je zaupala Marjetka.

Na snemanju videospota pa sta se Marjetki in Raayu pridružila tudi zanimiva gosta. To sta Rado Mulej in vse bolj priljubljeni hrvaški Tik Toker in Instagram ustvarjalec Luciano Plazibat, ki je s svojo energijo in plesom navdušil zakonca. 

Videospot za njuno novo pesem Obujem nove čevlje si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Sok za zdravljenje ščitnice po receptu priljubljenega zdravilca
Zdravje
Sok za zdravljenje ščitnice po receptu priljubljenega zdravilca
naslednji članek
Zaradi laži o ločitvi Novković napoveduje tožbo
Svet slavnih
Zaradi laži o ločitvi Novković napoveduje tožbo