zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi laži o ločitvi Novković napoveduje tožbo

3. 9. 2020; 10.59
Avtor: V.M.
Boris Novković 5

Boris Novković foto: Mediaspeed

V hrvaških medijih je odjeknila vest, da Boris Novković ni več v razmerju z atraktivno Iris. Pa slednje res drži? Glasbenik je nad objavami ogorčen, omenja tudi tožbe ...

V hrvaških medijih je moč prebrati, da glasbenik Boris Novković ni več v razmerju z 27-letno manekenko Iris Volf. Par se je poročil pred letom in pol, nedolgo za tem sta se razveselila rojstva deklice, ki sta jo poimenovala Si. Kot sta tedaj dejala za hrvaške medije, sta si naraščaja močno želela.

Glasbenik se sedaj, ko ima veliko dela z novim albumom, sooča z medijskimi objavami, za katere pravi, da niso resnične. Govorice o ločitvi so družino močno prizadele, da bi jih ovrgel, je tako Novković na družbenem omrežju razkril, da ločitve nihče od njiju ni omenjal ter da poskušata težave rešiti na svoj način. Namesto tega se zaradi lažnih objav družina sooča z nemirom in psihičnimi bolečinami. Dodal je še, da bi lahko njegova mlajša soproga celotno kalvarijo težko sprejela, kar bi vplivala na njun odnos.

Novkovićevo pojasnilo si lahko preberete v spodnji objavi ...

 »To je ljubezen na prvi in zadnji pogled, za vedno in za zmeraj,« je Iris zapisala na družbenem omrežju leta 2018, ko je oboževalce obvestila, da ni več samska.

prejšnji članek
Novi začetki dvojca Maraaya
Svet slavnih
Novi začetki dvojca Maraaya
naslednji članek
Ani Frece bo kmalu postala mamica
Svet slavnih
Ani Frece bo kmalu postala mamica