GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poskočni Dejan jo je skrival devet mesecev

18. 9. 2020; 12.00
Avtor: V.M.
Dejan Krajnc

Poskočni Dejan Krajnc foto: Blaž Sluga

Vedeli smo, da nekaj skriva, saj je pogosto postregel z namigi.

Poskočni Dejan Krajnc vam končno lahko razkrije novico, ki jo je moral skupaj z ekipo dolge mesece držati zase. Tu in tam mu je kakšen namig vseeno ušel med spletne zidove, kar je oboževalce seveda ohranjalo v napetosti in pričakovanju nečesa novega.

Poskočni združili moči z legendarnimi žurerji

No, in kaj tako zanimivega se je zgodilo? Poskočni muzikantje so združili moči s Kingstoni in skupaj ustvarili pesem Zafrkavam se, ki vas bo zagotovo pripravila do tega, da boste poskakovali po plesišču, domačem dvorišču ali pa glede na svetovne razmere, kar v domači dnevni sobi.

Utrinki iz snemanja videospota Zafrkavaj se. foto: Blaž Sluga

»Poskočni smo že v zaključku minulega leta prejeli čudovito vabilo k sodelovanju z največjimi žurerji na slovenski glasbeni sceni, ki svojo neverjetno odrsko energijo prenašajo na svoje oboževalce že več kot 25 let. Ker smo tudi sami veliki odrski žurerji, nam je bilo to vabilo še posebej pri srcu. Ko pa smo slišali glasbeno podlago za pesem Zafrkavam se, ki sta jo za nas skupaj spisala Zvone Tomac in Dare Kaurič, pa smo rekli to je to!«

Utrinki iz snemanja videospota Zafrkavaj se. foto: Blaž Sluga

Snemanje v praznem bazenu

Ker je pesem potrebovala tudi videospot, ki je prav tako moral biti nekaj posebnega, so sklenili izbrati nekoliko nenavadno lokacijo. Nepoboljšljivi žurerji so se tako odločili, da bodo glasbeno zgodbo posneli v obnavljajočem mariborskem bazenu in ga namesto z vodo napolnjen z glasbo in prekipevajočo energijo.

Najbrž se sprašujete, kdo so ta mična dekleta? Videospot so popestrile plesalke, ki prihajajo iz Plesne šole Natke Geržina. Poskočni in Kingstoni se strinjajo, da so prav lepo polepšale celotno snemanje in končni izdelek.

Utrinki iz snemanja videospota Zafrkavaj se. foto: Blaž Sluga

»Videoprodukcijo smo tokrat zaupali izkušeni ekipi Neo Visuals, s katerimi smo že sodelovali pri našem projektu Hulapalu. Razširjena profesionalna ekipa je soustvarila nenavaden videospot, pri katerem je odlično sovpadala svežina glasbene podlage skupaj z ambientom in efekti luči,« so pojasnili Poskočni Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc, ki si vedno prizadevajo, da oboževalce presenetijo z maksimalno dobro narejenim izdelkom. »Tudi tokrat nismo nič prepustili naključju, zato vam želimo prijetno poslušanje naše nove skupne skladbe, tokrat s Kingstoni.«

prejšnji članek
Razstrupljevalna kura z grozdjem
Zdravje
Razstrupljevalna kura z grozdjem
naslednji članek
Plesalka šova Zvezde plešejo se vrača k svojemu poslanstvu
Svet slavnih
Plesalka šova Zvezde plešejo se vrača k svojemu poslanstvu