bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Plesalka šova Zvezde plešejo se vrača k svojemu poslanstvu

18. 9. 2020; 11.00
Avtor: K.M.
Tadeja Pavlič

Tadeja Pavlič foto: Mediaspeed

Zmagovalka prve sezone šova Zvezde plešejo, Tadeja Pavlič, si lansko leto ni mislila, da bo to počela v svojem življenju.

Simpatična Tadeja Pavlič je leta 2017 v prvi sezoni šova Zveze plešejo navdušila v vlogi profesionalne plesalke ob Dejanu Vunjaku, s katerim sta takrat tudi slavila na plesnem parketu. Zdaj pa pravi, da se vrača k svojemu poslanstvu. K poučevanju plesa, kljub temu, da o tem še lansko leto ni niti razmišljala.

"Če bi me nekdo lansko leto vprašal, kaj bi rada počela v življenju, poučevanja plesa definitivno ni bilo na seznamu - za nekaj časa sem pač izgubila rdečo nit, zakaj to sploh počnem. Pa vseeno sem to v času korone pogrešala bolj kot sem si mislila. Zato sem še toliko bolj vesela, da sem dobila priložnost in z novo plesno sezono lahko delim svoje znanje pri Katarini Venturini v Plesni zvezdi," je razkrila Tadeja.

Pod fotografijo, s katero je oznanila svojo novo karierno pot, pa je še zapisala: "Včasih nam zmanjka inspiracije, se naveličamo, ne vidimo več sebe na nekem področju našega življenja - tudi to je v redu, tudi to si je vredno priznati. Če so ti stvari namenjene, te bo življenje slej kot prej spet pripeljalo na tiste tirnice, z novo perspektivo in s še večjimi blagoslovi."

prejšnji članek
Poskočni Dejan jo je skrival devet mesecev
Svet slavnih
Poskočni Dejan jo je skrival devet mesecev
naslednji članek
Riya Damyanti – ko ugasnejo TikTok kamere
Svet slavnih
Riya Damyanti – ko ugasnejo TikTok kamere
#nasazenazenska
nasazenazenska