Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Spremenjena Anamarija bogatejša za življenjsko lekcijo

12. 11. 2020; 07.00
Avtor: J.K.
anamarija lpd

Anamarija Gorjup foto: POP TV, osebni arhiv

Anamarija Gorjup, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, danes ni več rdečelasa gospa. Prepoznavnost ji večjih sprememb ni prinesla, je pa njen svet obogatila za življenjsko lekcijo.

Tako kot zvesti gledalci, tudi Anamarija Gorjup spremlja priljubljeno resničnostno oddajo Ljubezen po domače, ki je v njenih očeh mnogo več, kot format oddaje, ki zabava publiko pred malimi zasloni. Odzivi bližnjih na njeno udeležbo so pozitivni, sama pa v celotni izkušnji vidi zlasti priložnost za rast. Kako vse skupaj doživlja, nam je zaupala v kratkem klepetu …

Franc Jarc je Anamario odpeljal na izlet. foto: POP TV

Gledalcem nedeljske večere popestri oddaja Ljubezen po domače, ki jo spremljajo v zelo velikem številu. Kako se vam zdi, ko ste tokrat del oddaje tudi vi?

Sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače za mene še ena potrditev, da nam je v življenju lahko žal le za to kar nismo naredili in ne za to kar smo naredili.

Kaj na vašo vlogo v šovu porečejo vaši bližnji?

Moji bližnji se z mojim sodelovanjem v oddaji ne obremenjujejo, ker v naši družini velja spoštovanje potreb, želja in odločitev vsakega od nas.

Anamarija Gorjup rada uživa v naravi. foto: Osebni arhiv

Vam odziv znancev in neznancev godi ali vam je v breme?

Odzivi mojih znancev in prijateljev so zelo dobri, sicer pa sem jaz za ljudi, ki me zares poznajo, prebrana knjiga.

Kaj pa svet družbenih omrežij? Tam si uporabniki pogosto dovolijo preseči meje dobrega okusa, ko z drugimi delijo svoje poglede in raznolika mnenja …

Na družabnem omrežju prejemam veliko lepih sporočil, ob komentarjih na spletu pa se tako kot že vse življenje učim, da smo lepi, ker smo različni. Tako kot vsak človek, lažje sprejmem pohvalo kot kritiko, vendar se skozi kritiko učim biti še boljši človek.

Se je zaradi tega, ker ste postali znan obraz, kaj spremenilo?

Živim odmaknjeno in mirno življenje, posvečam se sebi in ljudem, ki jih imam rada. Prepoznavnost jemljem kot posledico moje odločitve, da sodelujem v oddaji, ki za mene ni šov, temveč lepo sporočilo ljudem. Žal pa to sporočilo sprejemajo različno, kar je povsem razumljivo. Bogatijo me izkušnje in sodelovanje v oddaji je lekcija, ki sem jo očitno potrebovala.

Anamarija Gorjup je postala svetlolaska. foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Igralec razkriva drugi obraz skrivnostnega Zokija
Svet slavnih
Igralec razkriva drugi obraz skrivnostnega Zokija
naslednji članek
Horoskop: Imeli boste voljo in ideje
Horoskop
Horoskop: Imeli boste voljo in ideje