Screenshot_2021-08-05_16-37-38 Svet24.si

VIDEO: Podivjan bik na nelegalnem rodeu raztrgal ...

mojca-prelesnik Svet24.si

Cela Slovenija čaka NIJZ, oni pa noge namakajo v ...

luka dončić Svet24.si

Luka Dončič: "Nikakor se še nismo predali"

janez-janša, mauritius, božo-dimnik, andrej-marčič, katja-ujčič Reporter.si

Ljerka Bizilj: Zanimivi prijatelji Janeza Janše ...

Sibil Svilan Necenzurirano

Preživel je šest vlad, Janševa ga je odslovila

Maxwell Berry meaww com Odkrito.si

Nesramnega potnika posadka privezala na letalski ...

Žiga Lakner Njena.si

Neverjetna preobrazba Žige Laknerja

Igralec Matej Puc strogo zasebno
| Revija Zvezde Lady

Igralec Matej Puc strogo zasebno

mediaspeed

Priznani igralec Mestnega gledališča ljubljanskega Matej Puc, ki se ga mnogi spomnimo tudi kot voditelja ene od sezon šova Slo-venija ima talent, nedavno pa je gledalce navduševal v seriji Srečno samski, je na gledaliških odrih v svoji 15-letni karieri ustvaril številne odlične vloge in prejel kar nekaj prestižnih nagrad. Le redki pa vedo, saj svojo zasebnost nerad izpostavlja javnosti, da je tudi ponosen oče in mož.

Igralec Matej Puc, ki gledališče doživlja kot nekaj, kar ga premakne v sebi, potem ko se spusti zastor, pa najraje zapluje v varen pristan doma. Kot skrben oče je povsem blažen v zavetju svojih treh deklet, žene in dveh hčera.

»Mlajša, ki ima šest let, se mojega poklica še ne zaveda, starejša, ki ima trinajst let, pa je tako in tako v fazi, da je vse, kar naredijo starši, katastrofa. Najstnica pač. Tako da nimam realne slike, ker prevladujejo hormoni,« smeje se pojasni in ne skriva, da se z vsakim letom posebej uči biti starš. Kot oče nase ne gleda kot na preveč zaščitniškega.

Foto: Mediaspeed - Igralec Matej Puc v družbi partnerke Jane Flego.

»Mislim, da nisem preveč, čeprav tako kot vsak starš nočem, da bi se jima kaj zgodilo. Upam, da jima pustim pravo mero svobode,« še razloži Matej, ki svoji hčerki kdaj pripelje tudi na vaje v gledališče. »Se mi zdi, da sta radi tam. Za otroke je to čaroben kraj, ko vidijo vse kostume, pa masko in tako dalje. Nisem jima pa načrtno vcepljal ljubezni do gledališča ali ju silil, da hodita tja,« pravi igralec, ki je že večkrat povedal, da mu ogromno pomeni varno zavetje doma in da si želi biti vrhunski oče in mož. Z nasmeškom še pove, da hčerkama ne bo vsiljeval igralskega poklica. »Rad bi, da najdeta svoj glas, klic, ne da bi drugi vplivali nanju. Kar koli bosta izbrali, ju bom podpiral, če bo res pristna želja. Skrbelo zanju pa me bo vedno, tudi če bosta jedrski znanstvenici. Preprosto bi rad, da bi našli srečo, da bi šli veseli čez dan in da sta pozitivni,« priznava 38-letni igralec, ki komaj čaka dan, ko se bodo spet odprla gledališča. »Zdajšnje razmere za teater in kulturo nasploh niso rožnate, a tudi to se bo prej ali slej spremenilo, ko bo na oblast prišel nekdo drug, ki bo vedel, kako je kultura pomembna. Samo poglejte, kaj smo počeli v karanteni: gledali filme, brali, poslušali glasbo ... Kultura je bila in je vse okoli nas.«

Foto: Mediaspeed - Matej Puc v družbi partnerke Jane Flego