pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za videospot je uporabila moža in mobilni telefon

2. 1. 2021; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
sasa lesnjek

Saša Lešnjek foto: Instagram

Saša Lešnjek Volasko je za snemanje svojega novega videospota angažirala moža Alexa in nastala je luštna zgodba, posneta kar z mobilnim telefonom.

Mlada pevka Saša Lešnjek Volasko se je skupaj z možem, pevcem Alexom Volaskom, lotila prav posebnega projekta. Stvari sta vzela v svoje roke in kar sama posnela videospot za njeno novo skladbo Kako lepo je. »Videospot je zelo karantenski, posnela sva ga kar na moj telefon in na lokalnem hribčku v svoji občini. Precej hecno, saj naju zdaj vsi sprašujejo za lokacijo snemanja, ki sva jo našla mimogrede in po čistem naključju. Mislim, da še noben izdelek ni bil posnet tako hitro. (smeh) Vse skupaj je namreč potekalo zelo sproščeno in brezskrbno, kar se vidi tudi na posnetku. Skupaj s psičko smo šli na sprehod, vzeli s seboj sanke in naredili snežaka, tako da smo lahko kar najbolj izkoristili še zadnji dan po tem, ko je zapadel letošnji prvi sneg,« pripoveduje pevka. Tudi Alex se je v vlogi snemalca dobro znašel.

Saša Lešnjek foto: Osebni album

»Bil je super. Glede na to, da sva snemala na telefon, se mi zdi, da mu je uspelo uloviti nekaj čudovitih kadrov.« In ker na nobenem snemanju ne gre brez anekdot, ni bilo nič drugače niti tokrat, zanje pa je poskrbela kar psička. »Takoj ko smo prispeli na hribček in še preden smo kar koli posneli, sem dvignila Bibo v naročje in ona se je s svojo blatno tačko obrisala v moj bel pulover. Potem sva ga z Alexom vneto skušala očistiti, a če res dobro pogledamo, se še vedno vidi malo blatno packo,« se nasmeji Saša.

prejšnji članek
Andrej Šifrer še vedno fit in postaven
Svet slavnih
Andrej Šifrer še vedno fit in postaven
naslednji članek
Klepet: Brigita Langerholc in njena pot iz brezna
Svet slavnih
Klepet: Brigita Langerholc in njena pot iz brezna