Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko potrka ljubezen: Med igralcema zasebno preskočile iskrice!

8. 2. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
ko-potrka-ljubezen

Ko potrka ljubezen foto: FOX

Utrinki na spletu razkrivajo, da se nista zaljubila le Eda Yıldız in Serkan Bolat. Kot kaže, je ljubezen potrkala tudi na vrata igralke in igralca, ki upodabljata priljubljena lika.

Igralec Kerem Bürsin in igralka Hande Erçel, ki skupaj ustvarjata priljubljeno serijo Ko potrka ljubezen, veljata za velika ljubljenca gledalcev, ki so naravnost navdušeni nad njuno simpatično kemijo. Da se slednja ne odvija samo pred kamerami, se je pričelo namigovati že kmalu po začetku snemanja. Govorice sta igralca zanikala, zlasti, ker je bila Hande do nedavnega zaročena z glasbenikom Muratom Dalkılıçom. A ta zgodba je sedaj zaključena, Hande in Murat sta se razšla, na družbenem omrežju Instagram pa se prav ljubko krešejo iskrice med Hande in Keremom.

Ko potrka ljubezen foto: FOX

Komentarji pod objavami razkrivajo, da igralca preživljata skupaj tudi prosti čas. Ko je denimo Hande objavila fotografijo iz potepanja po naravi, je Kerem s komentarjem razkril, da je on tisti, ki jo je fotografiral. »Kdorkoli je že naredil te fotografije, je neverjetno neverjeten, res ima dobro oko.« Hande se je na komentar igrivo odzvala, naj tudi on objavi fotografije, da se bo videlo, kdo ima dobro oko. Igralcema se je med komentarji pridružila tudi Keremova mati Çiğdem, ki je takole pohvalila fotografa in Hande: »Zelo lepo, moja duša, ampak tudi model je resnično lep.

No, oboževalcem zatem ni bilo potrebno prav dolgo čakati, kaj se bo zgodilo. Kerem je namreč objavil fotografije, na katerih pozira v istem okolju, Hande pa je pod utrinki komentirala, da ji ni potrebno opisovati, kaj je ujela v objektiv.

Kot kaže, iskrice med njima tlijo, ali se bo oz. ali se je iz tega razvilo kaj več, pa bodo oboževalci že izvedeli, če bosta igralca tako želela.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Domen Kumer srečen do neba
Življenjski slog
Domen Kumer srečen do neba
naslednji članek
Kdo sta letošnja Prešernova nagrajenca?
Svet slavnih
Kdo sta letošnja Prešernova nagrajenca?