profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gorski zdravnik: Igralka osupnila z razkritjem

5. 3. 2021; 12.00
Avtor: J.K.
ines lutz

Ines Lutz foto: Hansen management

Ines Lutz je visoko izobražena ženska, ki pa je v resnici gulila šolske klopi, ker se je tako zelo bala igralskega poklica. Zakaj, kakšna je njena zgodba?

Nemška igralka Ines Lutz, ki v priljubljeni seriji Gorski zdravnik upodablja Anne Meierling, ima za seboj pestro paleto izobraževanja. 37-letnica v svojem življenjepisu navaja mednarodno srednjo šolo v Oxfordu, študij prava v Münchnu, študij igranja na univerzi Folkwang v Essenu in usposabljanje na priljubljeni nemški šoli novinarstva v Münchnu.

Ines Lutz v vlogi Anne Meierling foto: Promocijska fotografija

Ines je v intervjuju za nemško revijo Gala razkrila, zakaj se je podala na študij prava, čeprav si v resnici nikoli ni želela postati odvetnica. Pa si danes predstavlja, da bi opravljala to delo?

»V nobenem primeru! Pravniški državni izpit sem naredila, ker sem se zelo bala igralskega poklica. Od nekdaj sem si želela postati igralka, toda takrat to v moji družini ni bil cenjen poklic. Zato sem sprejela odločitev, da se poda na varnejšo pot. Želela sem pomiriti bližnje, pa tudi samo sebe, čeprav je bila resnica takšna, da po izobraževanju nisem imela namena delati kot odvetnica,« je priznala igralka in pojasnila, da sedaj starši nimajo težav s sprejemanjem njenega igralskega poklica.

»Zdaj je vse v redu, starši so se pač bali zame, igra je kar težka panoga. Toda to delo sedaj opravljam že 20 let, s tem se preživljam in nikoli nisem potrebovala finančne podpore.«

prejšnji članek
Zaradi toplega vremena strupene gosenice že na pohodu
Zdravje
Zaradi toplega vremena strupene gosenice že na pohodu
naslednji članek
Piril v resnici prepeva romantično pesem Ko potrka ljubezen
Svet slavnih
Piril v resnici prepeva romantično pesem Ko potrka ljubezen