Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saškin Miha osupnil z glasom, zaradi odziva javnosti sledi tole …

17. 3. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Saša Lendero, Miha Hercog

Saša Lendero, Miha Hercog foto: Facebook

Potem ko je Saša Lendero razkrila, kako prepeva njen dragi Miha Hercog, je sledil tako zelo navdušen odziv javnosti, da so laskave besede zrušile vse njegove dvome. Kaj sedaj poslušalcem sporoča Miha?

Saša Lendero je začetek tedna popestrila s kratkim video utrinkom, na katerem njen srčni izbranec Miha Hercog prepeva pesem, ki sta jo kot glasbena producenta izdelala za naročnika. Saša je bila nad partnerjevo izvedbo tako zelo navdušena, da si je iz srca zaželela, da bi pesem obdržal zase in jo ponesel na radijske valove. Da bi Miho prepričala, je tako za pomoč prosila spletne prijatelje, ki jih je spodbudila, naj pesmi prisluhnejo in izrazijo svoje mnenje.

»Že 20 let, odkar sva skupaj, Mihca prosim, naj posname kakšno pesem. Ko sem ga prvič slišala peti, sem doživela nekaj, kar nikoli prej in tako zelo rada bi, da njegov prelepi glas pride v svet. Ampak on vedno najde tisoč izgovorov, zakaj ne. Tule je pesem, ki sva jo napisala skupaj, zaenkrat še kot nenarejen demo v improvizirani angleščini. Seveda bi jo naredila v slovenskem jeziku. Kaj pravite vi? Kajne, da bi bilo lepo, če bi tale glas lahko kdaj slišali tudi na radiih?« je na družbenem omrežju presenetila Saška in doživela izjemen odziv navdušenih oboževalcev. Prav slednji so s pohvalami in navdušenimi komentarji dosegli, da se je Miha prenehal upirati predlogu, s katerim ga je Saša nagovarjala dolgih 20 let.

»Čeprav sem se dolgo upiral, so me vaše besede in vzpodbude vendarle prepričale, da naredim svoj prvenec,« je danes sporočil Miha, ki se še ni odločil, ali naj pesem zapoje v angleškem ali slovenskem jeziku. Kaj bi mu pa vi predlagali?

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Tiger Woods že okreva doma
Svet slavnih
Tiger Woods že okreva doma
naslednji članek
Dom Jurija Zrneca med karanteno
Svet slavnih
Dom Jurija Zrneca med karanteno
#nasazenazenska
nasazenazenska