mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšen je danes Valter iz šova The Biggest Loser!

30. 3. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Valter Jalšovec

Valter Jalšovec foto: Planet TV

'Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo,' je navdušena osebna trenerka Nataša Gorenc, ki ga je bodrila v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Minili sta dve leti od dne, ko je Valter Jalšovec zapustil 3. sezono šova The Biggest Loser Slovenija. 48-letnik, ki se je od slavne hiše poslovil ravno na svoj rojstni dan, je ob tej priložnosti obiskal svojo nekdanjo osebno trenerko Natašo Gorenc, ki ni skrivala navdušenja nad tem, kako je Valter videti danes. 

»Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo! Zaradi sebe, svojega zdravja in počutja! To so pravi motivi, ki nas vodijo v globoke spremembe življenjskega stila, miselnosti in rezultate, ki držijo na dolgi rok!  Evo, Valterja, športnika, ki zjutraj vstaja ob petih, redno hodi na Sveto Ano, kolesari, dela vaje za moč, sklece, burpeeje ... Obožuje zdrave jedi in poje na tone zelenjave! Maš to Valter, gremo dalje!« ga je javno pohvalila Nataša in s spletno publiko podelila še dva utrinka, ki sta nastala ob njunem srečanju.

prejšnji članek
Martina Ipša presenetila z modro pričesko
Svet slavnih
Martina Ipša presenetila z modro pričesko
naslednji članek
Jovan iz šova Ljubezen na vasi bo popestril kuharski šov
Resničnostni šovi
Jovan iz šova Ljubezen na vasi bo popestril kuharski šov