avtobus, promocija cepljenja Svet24.si

Je razlog za porast primerov "kužnejša" podvsta ...

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Sta res mama in hči?

Olimpico de Montijo Vitoria de Setubal Ekipa24.si

KAAAJ? Policisti med nogometno tekmo začeli ...

Horoskop: Ne bojte se, pravi ljudje bodo vedno ostali
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne bojte se, pravi ljudje bodo vedno ostali

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Dobro premislite naslednje poteze, s katerimi si lahko spremenite življenje, pa čeprav tega ne boste načrtovali. Ne imejte fig v žepu, temveč jasno pokažite svoje interese.

Bik
Strastno boste zagovarjali svoje ideje in širili dobro energijo, pri tem bodite pozorni, da vas domači podpirajo, da si ne ustvarite težav doma. Te boste namreč težje rešili .

Dvojčka
Začenja se novo obdobje, kjer boste vedeli kaj želite in boste imeli moč in vztrajnost, da to dosežete. Skozi pogovore boste dokazali smisel in nihče vam ne bo oporekal.

Rak
Pazljivo z zdravjem, saj se spreminjajo stvari, na katere ste računali. Ko boste videli, da nimate zaslombe, vas bo to pretreslo. Odprite se za drugačno filozofijo življenja.

Lev
Prenovili boste izgled in dobro počutje. To bo vplivalo na poslovni uspeh. Odprti boste in dostopni. Če ste samski, poglejte naokoli in si dovolite zaživeti v ljubezni.

Devica
Začutili boste, da je čas za spremembe, saj ne boste mogli čakati niti poslušati drugih. Našli boste optimalno rešitev in lahko, da se preselite ali hitro najdete novo službo.Tehtnica
Čisto boste v svojem svetu, kar se ne bo videlo navzven. Aktivirale se bodo stare simpatije in iskale kontakt. Tako se boste lažje odločili za stvari, ki so vam koristne.

Škorpijon
Odlični odnosi vam bodo pomagali prestopiti nekatere težje zadeve in hvaležni boste vsakomur, ki vas ne bo več držal v preteklosti. Dovolj imate vsega in želite naprej.

Strelec
Meditacija, sprostitev ali čas zase bo potreben, če želite nazaj na zeleno vejo s počutjem. Ne obremenjujte se z drugimi, samo čisto sledite svojemu interesu.

Kozorog
Skozi skrite poglede, nasmehe ali dopisovanja se vam bo odprlo novo poglavje. Želeli boste končati nekatere stvari in odnose. Ne bojte se, pravi ljudje bodo vedno ostali.

Vodnar
Želeli boste mir in se organizirali, za redne odmike od vsega kaosa v okolici. To vam bo koristilo, da boste bolj jasno videli, kaj je zares potrebno narediti in kaj je vaše.

Ribi
Želeli si boste večjih sprememb, zato se boste obrnili na vse mogoče ljudi. In resnično jo boste dobili in to takoj pri osebah, ki bodo cenile to, kar delate in za kar se trudite.