GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar s posegom do bolj mladostnega videza

7. 4. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
Sanja Grohar

Sanja Grohar foto: Theycallmebambam

Ste opazili spremembo?

Ste tudi vi opazili, da se vam je z leti koža okoli oči povesila? Slednje je opazno zlasti na vekah, saj se tanka koža hitro povesi, kar daje obrazu žalosten in utrujen izraz. Vse to je nekoliko pestilo tudi nekdanjo manekenko Sanjo Grohar, ki se je že dalj časa spogledovala z mislimi o tem, kako bi si povrnila svež videz.

Korekcija povešenih vek

Sanja si je tako nedavno uresničila željo in se podala na estetski poseg, tekom katerega ji je lepotni kirurg opravil korekcijo povešenih vek. Gre za postopek imenovan blefaroplastika, ki prinaša zavidljive rezultate. Z operacijo se namreč doseže bolj odprt pogled, slednje pa prinaša svež in mladosten izgled.

"Blefaroplastiko izvajamo tako na zgornji kot tudi na spodnji veki. Korekcija vek je trajno učinkovit poseg, s katerim odstranimo povešeno kožo na zgornjih in/ali spodnjih vekah. Korekcija vek lahko popravi izgled starajočih se oči in obnovi mladostno lepoto," je za zadovoljna.si pojasnil lepotni kirurg dr. Boris Onišak.

In kakšna je cena omenjenega estetskega posega?

Za korekcijo zgornje veke je potrebno odšteti 1.300 eur, za korekcijo spodnje veke 1.600 eur, če pa želite popravek zgornje in spodnje veke, vas bo stalo 2.300 eur.

prejšnji članek
Mihe Deželaka takšnega niste vajeni
Zdravje
Mihe Deželaka takšnega niste vajeni
naslednji članek
Velik uspeh sovoditeljice Blaža Švaba
Svet slavnih
Velik uspeh sovoditeljice Blaža Švaba