Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc o trdem delu in čudežnih instant rešitvah

29. 4. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Nataša Gorenc

Nataša Gorenc foto: arhiv BZ

Tudi vas v svoje lovke pogosto zvabijo ponudbe, ki obljubljajo čudovite rezultate brez vloženega truda? Nataša Gorenc svetuje, da se ne pustite zavesti …

Hitre rešitve ne prinašajo sreče in zadovoljstva, opozarja osebna trenerka Nataša Gorenc, ki se je tokrat tekom modrega osveščanja dotaknila številnih reklam, ki s privlačnimi nagovori vzbujajo občutke, da je vse dosegljivo brez vloženega truda. Denimo raztegljive pajkice, ki stisnejo na pravih mestih in navidezno pričarajo prekrasno postavo, četudi sami za čvrstost telesa ne naredite prav ničesar.

»Make up tak, da te brez nihče ne spozna, se pa na spletu nujno jezis nad uporabo filtrov, ker je moderno! Stezniki za ozek pas ala Kardashian, ki na dolgi rok poškodujejo rodila, čajčki za hujšanje in seveda tablete za vsako tegobo ...« našteva Nataša in nadaljuje, da gre za produkte, ki zlasti mamijo z obljubo, da za uresničitev cilja ni potrebno spremeniti popolnoma nič.

»Danes je vse instant in brez truda. Celo opevano je to. Marsikatera industrija potrebuje pasivne ljudi. Logično, da bodo prišli dnevi, ko bo tvoje telo utrujeno, to je človeško. Od čustev, skrbi, stresa, ko boš polna dvomov in skrbi in si zaželiš hitrih rešitev ... A ko enkrat ozavestiš, da je sam proces dela na sebi tisti, ki te dela zdravo, močnejšo, lepšo, boljšo osebnost, potem si zmagal. Proces, ki traja na dobre in slabe dneve! Takrat se ne pustiš zmesti in vzameš odgovornost, svoje življenje v svoje roke,« pojasnjuje osebna trenerka in poudarja, da naše zdravje, sreča in blagostanje ni odvisno od čudežnih tabletk, temveč od lastnih odločitev.

prejšnji članek
Nikoli pozabljena Simona Weiss bi danes slavila 58 let
Svet slavnih
Nikoli pozabljena Simona Weiss bi danes slavila 58 let
naslednji članek
Tako krasen lokal ima Rado Mulej
Svet slavnih
Tako krasen lokal ima Rado Mulej