profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pesem Ko potrka ljubezen slavila zmago!

7. 6. 2021; 06.00
Avtor: J.K.
Başak Gümülcinelioğlu

Başak Gümülcinelioğlu foto: FOX TV

Romantični pesmi, ki jo v seriji prepeva Piril, so podelili nagrado za najboljšo originalno pesem v televizijski seriji.

Turška igralka Başak Gümülcinelioğlu, ki v seriji Ko potrka ljubezen upodablja Piril, te dni naravnost prekipeva od čustev. Kako le ne, ko pa je na podelitvi glasbenih nagrad NR1 Music Awards prejela kipec za najboljšo originalno pesem v televizijski seriji. Igralka je namreč zaslužna za naslovno pesem priljubljene serije, ki se pojavlja med romantičnimi prizori med glavnima igralcema Edo in Serkanom.

Başak Gümülcinelioğlu - Sen Çal Kapımı foto: Promo

»To je naša nagrada za našo pesem. Kot vedno rečem, morda sem jo napisala, sestavila in interpretirala, a vse zasluge gredo timskemu delu, skupaj smo dosegli, da so se slišali naši glasovi. In zdaj smo skupaj prejeli svojo prvo nagrado,« je na družbenem omrežju zapisala Başak, nato pa se srčno in izbrano zahvalila čisto vsakemu, ki je prispeval svoj kamenček na poti do njihovega skupnega uspeha. Igralka je zapis zaključila s simpatično zahvalo sami sebi, tekom katere se je dotaknila čustvenih trenutkov, ko je ustvarjala pesem. »Bravo punca, hvala, ker nisi jokala. To dekle je imelo sanje, ki smo jih uresniči skupaj, kot velika ekipa. Tako zelo vas imam rada!«

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Nika Urbas o tem, kaj obožuje
Svet slavnih
Nika Urbas o tem, kaj obožuje
naslednji članek
Bo moral Miha Deželak z letala skočiti brez padala?
Svet slavnih
Bo moral Miha Deželak z letala skočiti brez padala?
#nasazenazenska
nasazenazenska