prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Bo moral Miha Deželak z letala skočiti brez padala?
| P.R.

Bo moral Miha Deželak z letala skočiti brez padala?

Miha Deželak, Deželak junak, Radio 1

Deželaka Junaka v primeru poraza čaka kruta kazen!

Dobrodelna akcija Radia 1, Deželak Junak je v polnem zamahu, za voditeljem Miho Deželakom je že skoraj 6 etap. Na poti mu gre odlično in vsak dan je bližje cilju. Danes zjutraj pa mu je v Čatežu pot znova prekrižal Gargamel, ki je imel zanj grozljivo novico, ob kateri je Deželak ostal brez besed. Zlobni direktor je postregel s tem, kaj čaka poraženca njunih skupnih izzivov.

Miha se mora namreč z Gargamelom pomeriti v petih tekmah, zmagovalec je tisti, ki prvi doseže 3 zmage. Če Junak tekmo izgubi, pa ga čaka nezaslišana kazen! Gargamel mu je povedal, da bo moral skočiti iz letala – brez padala! Ubogemu Junaku je postregel tudi z adrenalinskim posnetkom takšnega skoka - v katerem neznanec skoči brez padala, nekaj sekund prosto pada, nato pa ga njegov kolega, ki ima padalo, ulovi in pripne, da skupaj varno pristaneta.

Foto: Radio 1 - Miha Deželak, Deželak junak

Deželak je bil na robu solz in je skrušen priznal, da česa takega ne zmore narediti in da ima tudi njegov pogum svoje meje. Zato je celo Gargamel pokazal košček dobrote in mu ponudil - nič kaj bolj prijazno - alternativo, ki jo je tudi demonstriral. Na njegov kvadrocikel je privezal vrv in napovedal, da bo moral celo četrtkovo traso z vrvjo vleči kvadrocikel, na njem Gargamela in zraven še njegovega prijatelja, ki ima 200 kilogramov. Deželak je tako pred veliko dilemo. Oba izziva sta v primeru poraza, kruta, katerega bo izbral, pa bomo videli zelo kmalu.

Deželaku pa lahko pomagamo vsi in sicer tako, da pošljemo SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsa zbrana denarna sredstva bodo namenjena počitnicam otrok iz socialno šibkih družin.