favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo moral Miha Deželak z letala skočiti brez padala?

7. 6. 2021; 05.00
Avtor: P.R.
deželak-junak, gargamel

Miha Deželak, Deželak junak foto: Radio 1

Deželaka Junaka v primeru poraza čaka kruta kazen!

Dobrodelna akcija Radia 1, Deželak Junak je v polnem zamahu, za voditeljem Miho Deželakom je že skoraj 6 etap. Na poti mu gre odlično in vsak dan je bližje cilju. Danes zjutraj pa mu je v Čatežu pot znova prekrižal Gargamel, ki je imel zanj grozljivo novico, ob kateri je Deželak ostal brez besed. Zlobni direktor je postregel s tem, kaj čaka poraženca njunih skupnih izzivov.

Miha se mora namreč z Gargamelom pomeriti v petih tekmah, zmagovalec je tisti, ki prvi doseže 3 zmage. Če Junak tekmo izgubi, pa ga čaka nezaslišana kazen! Gargamel mu je povedal, da bo moral skočiti iz letala – brez padala! Ubogemu Junaku je postregel tudi z adrenalinskim posnetkom takšnega skoka - v katerem neznanec skoči brez padala, nekaj sekund prosto pada, nato pa ga njegov kolega, ki ima padalo, ulovi in pripne, da skupaj varno pristaneta.

Miha Deželak, Deželak junak foto: Radio 1

Deželak je bil na robu solz in je skrušen priznal, da česa takega ne zmore narediti in da ima tudi njegov pogum svoje meje. Zato je celo Gargamel pokazal košček dobrote in mu ponudil - nič kaj bolj prijazno - alternativo, ki jo je tudi demonstriral. Na njegov kvadrocikel je privezal vrv in napovedal, da bo moral celo četrtkovo traso z vrvjo vleči kvadrocikel, na njem Gargamela in zraven še njegovega prijatelja, ki ima 200 kilogramov. Deželak je tako pred veliko dilemo. Oba izziva sta v primeru poraza, kruta, katerega bo izbral, pa bomo videli zelo kmalu.

Deželaku pa lahko pomagamo vsi in sicer tako, da pošljemo SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsa zbrana denarna sredstva bodo namenjena počitnicam otrok iz socialno šibkih družin.

prejšnji članek
Pesem Ko potrka ljubezen slavila zmago!
Svet slavnih
Pesem Ko potrka ljubezen slavila zmago!
naslednji članek
Zakaj je arašidovo maslo dobro za športnike?
Zdravje
Zakaj je arašidovo maslo dobro za športnike?
#nasazenazenska
nasazenazenska