pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

prehod za pešce_kolesarska steza Svet24.si

Z BMW-jem na prehodu trčil na otroka na skiroju

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Jan Knez Njena.si

Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji

cepivo profi Ekipa24.si

Panika v Angliji, številke so ZASKRBLJUJOČE! ...

Britney Spears prvič odkrito nagovorila oboževalce
| J.K.

Britney Spears prvič odkrito nagovorila oboževalce

Britney Spears, Profimedia

Oboževalci in podporniki Britney Spears so le dočakali dan, ko je nekdanja pop princeska zapisala golo iskreno sporočilo, v katerem jim je potrdila, da so bili njihovi sumi upravičeni …

Po odmevnem poročanju pevkine izpovedi na sodišču, kjer je jasno in glasno razkrila, kaj se ji dogaja za zaprtimi vrati doma, si je Britney vzela čas še za svoje zveste oboževalce, ki jo zadnja leta bodrijo in ji izražajo podporo, kljub temu, da doslej nikoli ni priznala, da so njihovi sumi o njenem ujetništvu resnični.

»Rada bi vam povedala majhno skrivnost … Verjamem, da si vsi želimo pravljično življenje in glede na to, kakšne stvari sem objavljala, se je zdelo, da je moje življenje precej čudovito. Mislim, da je to tisto, za kar si vsi prizadevamo. To je bila ena najboljših lastnosti moje mame … ne glede na to, kako težek dan je bil, za voljo mene in sorojencev se je vedno pretvarjala, da je vse v najlepšem redu. Vse to izpostavljam, ker ne želim, da ljudje mislijo, da je moje življenje popolno, ker temu niti slučajno ni tako. Če ste ta teden o meni brali v novicah, potem to tudi zagotovo veste. Opravičujem se, ker sem zadnji dve leti pretvarjala, da sem dobro. To sem naredila zaradi svojega ponosa, bilo me je sram razkriti, kaj se mi je zgodilo. Ampak iskreno, kdo si ne želi Instagram ohraniti v zabavni luči? Verjeli ali ne, pretvarjanje, da sem dobro, mi je pravzaprav pomagalo,« je povzela svoje misli in občutke pevka ter zaključila, da ji je družbeno omrežje dalo občutek vrednosti, kljub temu, kaj se je dogajalo v ozadju.