Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears prvič odkrito nagovorila oboževalce

25. 6. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Britney Spears

Britney Spears foto: Profimedia

Oboževalci in podporniki Britney Spears so le dočakali dan, ko je nekdanja pop princeska zapisala golo iskreno sporočilo, v katerem jim je potrdila, da so bili njihovi sumi upravičeni …

Po odmevnem poročanju pevkine izpovedi na sodišču, kjer je jasno in glasno razkrila, kaj se ji dogaja za zaprtimi vrati doma, si je Britney vzela čas še za svoje zveste oboževalce, ki jo zadnja leta bodrijo in ji izražajo podporo, kljub temu, da doslej nikoli ni priznala, da so njihovi sumi o njenem ujetništvu resnični.

»Rada bi vam povedala majhno skrivnost … Verjamem, da si vsi želimo pravljično življenje in glede na to, kakšne stvari sem objavljala, se je zdelo, da je moje življenje precej čudovito. Mislim, da je to tisto, za kar si vsi prizadevamo. To je bila ena najboljših lastnosti moje mame … ne glede na to, kako težek dan je bil, za voljo mene in sorojencev se je vedno pretvarjala, da je vse v najlepšem redu. Vse to izpostavljam, ker ne želim, da ljudje mislijo, da je moje življenje popolno, ker temu niti slučajno ni tako. Če ste ta teden o meni brali v novicah, potem to tudi zagotovo veste. Opravičujem se, ker sem zadnji dve leti pretvarjala, da sem dobro. To sem naredila zaradi svojega ponosa, bilo me je sram razkriti, kaj se mi je zgodilo. Ampak iskreno, kdo si ne želi Instagram ohraniti v zabavni luči? Verjeli ali ne, pretvarjanje, da sem dobro, mi je pravzaprav pomagalo,« je povzela svoje misli in občutke pevka ter zaključila, da ji je družbeno omrežje dalo občutek vrednosti, kljub temu, kaj se je dogajalo v ozadju.

prejšnji članek
MasterChef: Žiga odpira prav posebno restavracijo!
Svet slavnih
MasterChef: Žiga odpira prav posebno restavracijo!
naslednji članek
Anje Širovnik ne ganejo žaljivke gledalcev
Svet slavnih
Anje Širovnik ne ganejo žaljivke gledalcev
#obraziavenija
obraziavenija