nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Želela je sodelovati v šovu, zdaj ni poti nazaj

6. 7. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Nada Zajc

NADA ZAJC, Domžale foto: POP TV

Nada Zajc je ena izmed številnih gledalcev šova Ljubezen po domače. Vsebina na malih ekranih ji je bila tako všeč, da je izpolnila prijavnico. Pa je pripravljena na romantično pustolovščino ali je bila to nepremišljena odločitev?

»Gledala sem oddajo in mi je bila všeč, je obetala, zato sem razmišljala, da bi se sama prijavila. Imela sem dober ali slab dan in sem se prijavila. Zdaj pa ni več poti nazaj. Ne pričakujem nič preveč. Bi bilo pa lepo najti nekoga zase,« je v predstavitvi iskreno pojasnila Nada Zajc, ki v svojem življenju pogreša ramo, na katero bi se oprla. Zlasti je osamljena ob večerih, praznikih in v času dopustov, zato hrepeni po resnem, dobrosrčnem in poštenem moškem, s katerim bi lahko preživela jesen življenja.

»Želim si partnerja, ki bi v teh letih vedel, kaj želi. Kaj bi rad. Želim si, da je resen, pošten, da se z njim da pogovarjati. Da ne skriva svoje zgodovine. Kar smo preživeli, je mimo,« povzema svoje misli 68-letnica iz Domžal, ki je sicer aktivna in vedra prodajalka, ki rada telovadi, kolesari, se giba v naravi, igra harmoniko in uživa v ustvarjanju nakita.

prejšnji članek
Pojasnila, zakaj si po sanjskem koncu nista dala priložnosti
Resničnostni šovi
Pojasnila, zakaj si po sanjskem koncu nista dala priložnosti
naslednji članek
Zlato palmo bodo podelili režiserki Jodie Foster
Kultura
Zlato palmo bodo podelili režiserki Jodie Foster