Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak na tole čakal leto in pol!

21. 7. 2021; 02.30
Avtor: Š. K.
jan

Jan Plestenjak bo v soboto nastopil v Kopru. foto: managenent izvajalca

Lomilec ženskih src in nepoboljšljivi romantik Jan Plestenjak že nestrpno čaka, da se vrne na koncertne odre.

V sklopu turneje Restart Tour bo Jan Plestenjak prvič na oder stopil že to soboto, 24. julija, na nastop pa se, kot je razkril na socialnih omrežjih, že vneto pripravlja. Na svojem Facebook profilu je tako objavil video iz vaj, zraven pa povedal: »Tuki smo, z bendom na vajah, končno, po letu in pol. In slišal sem – bend zveni za pop **** Ful smo veseli, z nami je tudi Žan Serčič, ful smo ponosni in jaz sem zelo srečen,« je še dodal in svojim oboževalcem predstavil tudi ostale glasbenike, ki ga bodo spremljali na koncertu.

Koncerti Jana Plestenjaka so sicer del največjega povezanega glasbenega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour - vrnimo dogodke ljudem. 

Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo in se bo tekom poletja odvijala v desetih slovenskih mestih, v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem Mestu, na Ptuj in v Lendavi, kjer boste skupaj lahko videli in slišali kar 58 koncertov. 

Več o koncertih s celotnim programom vas čaka tukaj, vstopnice pa so že na voljo na Eventimu in ostalih prodajnih mestih: Petrol, Pošta, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk.

prejšnji članek
Je morje res premrzlo za nosečnice?
Zdravje
Je morje res premrzlo za nosečnice?
naslednji članek
'Plevel', ki naj namesto na kompost roma na krožnik
Zdravje
'Plevel', ki naj namesto na kompost roma na krožnik