Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Talenti: V finalu Marko Stanković in Maša Ferme
| V.M. / K.M.

Talenti: V finalu Marko Stanković in Maša Ferme

Marko Stanković, POP TV

Pa imamo novi dve točki, ki sta osvojili vstopnico za finale šova Slovenija ima talent! Si je naklonjenost publike in žirantov prislužil vaš favorit?

V drugi polfinalni oddaji šova Slovenija ima talent smo si lahko ogledali šest navdihujočih točk, s katerimi so si talenti skušali priboriti mesto v finalu.

Kot prva je na oder stopila pevska skupina Ain't Harmony, sledila ji je mojstrica obroča Maša Ferme, kot tretja pa je nastopila Lara Žgajnar, ki je zaradi okužbe s koronavirusom nastopila namesto plesne skupine MisFits. Četrta po vrsti je svojo točko izvedla Jenna D, za njo je prostor napolnila z osupljivimi toni električna violinistka Maša Golob, kot zadnji pa je na oder stopil glasbenik Marko Stanković.

In kdo gre v finale?

Med najboljše tri točke večera so se uvrstili Lara Žgajnar, Maša Ferme in Marko Stanković. Med njimi pa je največ glasov gledalcev dobil Marko Stanković in se uvrstil direktno v finale. Med Laro in Mašo pa je odločala žirija. Branko je svoj glas dal Maši, Lado Lari, Marjetka se je odločila za Mašo, saj se ji je zdela točka bolj izvirna, Ana pa je na koncu odločila za Mašo in jo tako poslala v finale.