900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Premagala alkoholizem in na novo zaživela

17. 11. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
vesna-volk

Vesna Volk foto: POP TV

Zaradi bolezni in alkoholizma ima za seboj težke preizkušnje, ki pa jih je premagala in se podala na odkrivanje poti, ki so jo opolnomočile in osvobodile okov preteklosti.

Vesno Volk smo v oddaji Ljubezen po domače spoznali kot glas razuma, 'mediatorko' in preudarno žensko, ki rada zaigra na kitaro. A to, da je Mitji pomagala v njegovem domu umirjati napetosti med temperamentnima kandidatkama, pravzaprav izhaja iz njene poslovne poti. Ima namreč podjetje, tekom katerega nudi ljudem pomoč pri iskanju miru in vzpostavljanju ravnovesja. S čim natanko se Vesna ukvarja, se lahko seznanite na njeni spletni strani, kjer je iskreno spregovorila tudi o tem, kaj jo je privedlo do uresničevanja poslanstva, ki se mu predano posveča zlasti v teh težkih časi.

»Moje življenje je kot vrtnica, veliko barvnih dišečih cvetov a tudi trnja. In prav to trnje me je izstrelilo kot Feniks iz pepela, da sem začela spoznavati in ozaveščati moje notranje vesolje. In prav moja takratna bolezen in kasneje alkoholizem, sta povod, da sem začela raziskovati še več možnosti onkraj predstavljivega,« je svojo preteklost razgalila Vesna, ki je po soočenju s samo seboj postala še močnejša in trdno odločena, da se ne bo predala.

Vesna Volk foto: POP TV

»Vsak dan lahko na novo izberem radost, lahkotnost, obilje. To ozavestim vsak trenutek posebej, ker sem poprej izbirala opoj, depresijo, sodbe, nemoč, jezo, strah, dvom. Povem vam, ni bilo lahko živeti v taki ujetosti teme, strahu in panike. Vendar, ko nisem prenesla več te ujetosti, nejevolje, sramu, strahu, opoja alkohola in to, da sem non stop napačna, sem se začela spraševati kaj je to v moji glavi? Kako naj to izgine? Pričela sem z meditacijo in veliko hoje v naravi. Moja glava in moje telo se je pričelo umirjati in skupaj sva rasla naprej in iskala nove poti. Spoznala sem Access Concesnes in ta čudovita orodja, ki me vsak dan nagovorijo, da jih s pridom uporabljam in zavestno spreminjam svoje življenje na vseh področjih.«

Spoznajte Vesno še nekoliko drugače, prisluhnite ji v videu, v katerem je nagovorila vse tiste, ki ji želijo prisluhniti ...

Vesna Volk

Vesna Volk foto: POP TV

prejšnji članek
Britney Spears: Tudi mama bi morala biti v zaporu!
Svet slavnih
Britney Spears: Tudi mama bi morala biti v zaporu!
naslednji članek
Horoskop: Umirite nestrpnost, ki vam le škoduje
Horoskop
Horoskop: Umirite nestrpnost, ki vam le škoduje