janša, počivalšek Svet24.si

Počivalšek prišel navzkriž z Janšo? Mu je ...

london, ljudje Svet24.si

Prvi v Evropi ukinjajo covidno potrdilo, maske ne ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

tonin novak pl Reporter.si

Razkrivamo: skrivni posvet NSi, na katerem so ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Izbrancu SDS bi dali v roke največjo bazo ...

Tanja Žagar Odkrito.si

Tanja Žagar - Rada vidi, da ji je udobno

peking olimpijske Ekipa24.si

Ne bom SE CEPIL, to nam je VSILJENO - še en ...

Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke resničnostnega šova
| K.M.

Gino ujet v objemu te svetlolase tekmovalke resničnostnega šova

Gino Tadej Podgornik in Carmen Osovnikar, Sašo Radej/M24

Pretekli teden smo simpatičnega tekmovalca Kmetije, Gina Tadeja Podgornika, ujeli na zabavi na Bledu, kjer se je družil s številnimi tekmovalci različnih resničnostnih šovov. Ta svetlolasa dama pa ga ni izpustila iz rok. Padel je celo poljub ...

V četrtek je v hotelu Bled Rose na Bledu potekal dobrodelni dogodek. Slavni gostje so prejeli posebno promo kodo #BLEDROSECHARITY, ki bo motivirala potencialne bodoče goste da jih obiščejo in omogoča kar 30% popusta na nočitev do konca marca 2022. Od vsake prodane storitve bodo 5€ darovali zavetišču za zapuščene živali Ljubljana. Z zbranimi sredstvi bi zavetišču radi omogočili podporo pri nakupu oglaševalskega prostora, ki bi pospešil posvojitev živali, ki od lanskega leta še vedno niso našle toplega doma.

Kdaj sesanje postane užitek?
Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Foto: Sašo Radej/M24 - Gino Tadej Podgornik, Romana Lavrič, Lina Majcen

Med udeleženci zabave so bili tudi številni znani obrazi ter tekmovalci aktualnih in preteklih resničnostnih šovov. Med njimi tudi tekmovalec Kmetije Gino Tadej Podgornik, ki se je družil tako s svojimi sotekmovalkami (Lino, Romano in Nino) kot tudi drugimi udeleženci zabave. Iz rok pa ga nikakor ni izpustila Carmen Osovnikar, vražja dama in nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški. Gino in Carmen sta namreč na številnih fotografijah ujeta skupaj, ne nekaterih pa Carmen na lice poljublja postavnega 'kmeta'. Po pojasnilo smo se obrnili na Gina, ki nam je zaupal: 

Foto: Sašo Radej/M24 - Carmen Osovnikar, Gino Tadej Podgornik, Damjan Murko

"Še enkrat bi se rad zahvalil Bled Rose hotelu za res enkraten in profesionalen dobrodelni dogodek #bledrosecharity! Spoznal sem veliko novih ljudi iz sveta Instagrama, glasbene scene ... Med njimi sem končno spoznal tudi našo Vražjo damo Carmen Osovnikar, ki je prijetna in lepa ženska ter prava oseba za dober žur. Je pa vse ostalo le pri razigrani in pozitivni zabavi."