pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica Tanja pred kamero umirjena, za kamero pokaže drug obraz

11. 12. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
Tanja Postružnik Koren

tanja-postružnik-koren, ljubezen-po-domače foto: POP TV

Ko se kamere ugasnejo, voditeljica šova Ljubezen po domače pokaže svojo drugo plat, ki ni tako nežna in umirjena, kot jo poznate gledalci. Tanja Postružnik Koren namreč obožuje adrenalinske podvige.

Pred kamero je voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren prijetna, prijazna in umirjena. Ko se ugasnejo kamere, pa zna pokazati tudi svojo živahnejšo plat.

»Sem zelo adrenalinski človek. Z možem Matijo vodiva podjetje, v katerem delajo pustolovske in adrenalinske parke, jeklenice. Zelo rada pa grem na adrenalinske pustolovščine. Obožujem plezanje v skalah – ferate, ki so lepo urejene in varovane. Lahko pa je adrenalinsko življenje samo, ker si ga naredim takšnega. Vsako leto si zastavim nove izzive in jih skušam doseči. Treba si je tudi upati. Če si v varnem povprečju, nikoli ne splezaš na vrh, saj se ti zdi prenevarno, preveč prepadno, da bi videl, kaj je onkraj. Jaz pa kar grem,« pravi Tanja, ki se veliko ukvarja s športom in je v izvrstni kondiciji, predvsem zato, ker je ugotovila pravo razmerje aktivnosti, ki godijo njenemu telesu in ga ne izčrpavajo.

Tanja Postružnik Koren, ljubezen po domače foto: POP TV

Odkar živi v Kranjski Gori, obožuje hojo, včasih pa je tudi dosti tekla. Ugotovila je blagodejne učinke hoje v primerjavi s tekom – tako opazi veliko več narave, ki bi sicer zdrvela mimo. Ima pa tudi čas za razmišljanje. »Imam še veliko dela sama s seboj, za izboljšati, za ‘podelati’. Obenem pa sem tudi prizanesljiva do sebe in se ne priganjam,« pove.

prejšnji članek
Andrej zaročil Sašo Einsiedler: Od ganjenosti me je skoraj kap!
Svet slavnih
Andrej zaročil Sašo Einsiedler: Od ganjenosti me je skoraj kap!
naslednji članek
Zaljubljena Ana Pusovnik: Osvojil me je s svojim šarmom in energijo
Svet slavnih
Zaljubljena Ana Pusovnik: Osvojil me je s svojim šarmom in energijo