pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljena Ana Pusovnik: Osvojil me je s svojim šarmom in energijo

11. 12. 2021; 08.55
Avtor: V.M.
ana in saško3

Ana in Saško foto: edit: njena.si

Udeleženka šova Sanjski moški Ana Pusovnik je že nekaj časa srečna v objemu uspešnega podjetnika. Ker je od nje precej starejši, sta deležna marsikaterih opazk. Ana nam je sedaj zaupala, kako jo je osvojil in s čim kljubujeta zlobnim jezikom.

Temnolasa Ana Pusovnik je našla ljubezen že poleti, ko je njeno srce osvojil Saško Taks. Parček je skupaj že štiri mesece, Ano pa v odnosu gane zlasti dejstvo, da jo sprejema v celoti, povsem takšno, kot je.

»Osvojil me je s svojim šarmom in energijo. Med nama je hitro preskočila iskrica. Saško je res čudovit, pozoren, uspešen in romantičen moški.  Je moj največji oboževalec in moja podpora. S tem, da se odlično razumeva in skupaj premagujeva ovire na najini poti, samo dokazujeva vsem zlobnim jezikom, da se ne predava in sva skupaj kljub vsemu,« je za njena.si pojasnila Ana, ki se z dvajset let starejšim Saškom lepo dopolnjuje tudi zaradi svoje ambiciozne narave, saj tudi sama stremi k snovanju uspešne prihodnosti.

Ana Pusovnik je našemu fotografu pokazala, kako se pozira. foto: Sašo Radej

»Trenutno sva oba zelo zaposlena, saj imava oba vsak svoje podjetje, jaz pa še dodatno zaposlitev kot prodajalka v trgovini z oblačili in vsakodnevne obveznosti. Sva pa oba človeka z visokimi cilji,« je še dejala Ana in zaključila, da se bosta prepustila presenetiti, kaj jima bo prinesla prihodnost.

prejšnji članek
Voditeljica Tanja pred kamero umirjena, za kamero pokaže drug obraz
Svet slavnih
Voditeljica Tanja pred kamero umirjena, za kamero pokaže drug obraz
naslednji članek
Nina Radi obležala zaradi korone
Resničnostni šovi
Nina Radi obležala zaradi korone