Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Božič bo za Gordano Grandošek Whiddon letos drugačen

17. 12. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Gordana Grandošek Whiddon

Trend, Buddy in Gordana foto: Arhiv

Plesalka, modna oblikovalka in Vražja dama bo skupaj z možem Trentom letošnji božič prvič preživela brez psičke Buddy. "To bova letos pogrešala ..."

Gordana Grandošek Whiddon, plesna zvezda in »vražja dama«, nam je zaupala, da sta z možem trinajst let v svoje praznične aktivnosti vedno vključevala tudi psičko Buddy, ki ju je pred meseci žal zapustila. "December bo letos vsekakor drugačen kot prejšnja leta. Zadnja leta mi je bilo najljubše takrat, ko sva s Trentom v družbi najine psičke Buddy okrasila božično drevo in skuhala božično večerjo. Letošnji božič pa bova prvič po 13 letih preživela brez Buddy, tako da bo vsekakor drugačen. Buddy je tudi vsako leto dobila darilo in ga raztrgala kot mali otrok. To bova letos pogrešala."

Trend, Buddy in Gordana foto: Arhiv

Kako pa v družini Grandošek Whiddon praznujejo božič? "Kadar sva z možem v Sloveniji, po navadi prideta na večerjo mama in njen partner, kadar smo v Avstraliji, pa se praznuje božično jutro in jemo božični zajtrk v kratkih hlačah in majicah. Trentova družina v Avstraliji je zelo velika, žrebamo številke, in kogar izžrebaš, tega obdariš. Pri nas doma pa je obdarovanje tradicionalno. Kar zadeva peko prazničnih dobrot ... hm, sicer nisem ravno ekspert in jih ne pečem rada. Za to poskrbi moja mami."

prejšnji članek
Denis Avdić Show objavil še nikoli pokazanega videoposnetka
Svet slavnih
Denis Avdić Show objavil še nikoli pokazanega videoposnetka
naslednji članek
Neverjeten uspeh dvojca BQL in skupine Polkaholiki
Svet slavnih
Neverjeten uspeh dvojca BQL in skupine Polkaholiki