stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se spomnite Vesne Ponorac - tu jo boste lahko gledali

29. 12. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
Vesna Ponorac

Vesna Ponorac foto: Marko Vavpotič, M24.si

Mlada igralka se vrača z vlogo v novi slovenski seriji.

22-letna igralka in voditeljica Vesna Ponorac, ki smo jo na malih ekranih lahko spremljali v serijah Česnovi in Gorske sanje, trenutno pa vodi segment pri prodajno usmerjeni televiziji, se vrača z novo vlogo. Tokrat jo bomo lahko spremljali v vlogi učenke Rebeke v seriji Gospod profesor, ki na kanal pretočnih vsebin Voyo prihaja 13. januarja 2022. 

Glavna vloga v seriji sicer pripada Juretu Henigmanu, ki je stopil v vlogo odličnega pedagoga, profesorja kemije in fizike Sama Demšarja. V serijo pa že v prvi epizodi kot glavni lik vstopi tudi Tina Vrbnjak, ki upodablja strogo, a sočutno učiteljico slovenskega jezika Klavdijo Jaklič. V vlogo strogega in na videz brezkompromisnega ravnatelja Nikolića stopa Gojmir Lešnjak, učiteljskemu zboru pa se pridružujejo še Saša Pavček (Olga Bohorič), Branko Jordan (Igor Mahkovec), Gašper Jarni (Željko Žele Rojc), v vlogi tajnice Irene Spuk pa najdemo Damjano Černe. 

Poleg Vesne boste v vlogah učencev lahko spremljali tudi še nekatere že znane obraze, kot so Matej Zemljič, Bojan Cvjetičanin in Matija Brodnik. 

Vsaka epizoda serije Gospod profesor je samostojna in se osredotoča ne eno zgodbo, ki jo spremljamo od začetka do njene končne razrešitve. V središču je tako z vsako zgodbo nova dijakinja ali dijak s svojo osebno ali družinsko zgodbo.

prejšnji članek
Znana slovenska novinarka "gre" v kaznilnico
Svet slavnih
Znana slovenska novinarka "gre" v kaznilnico
naslednji članek
Po treh mesecih Hana in Goran spakirala kovčke
Svet slavnih
Po treh mesecih Hana in Goran spakirala kovčke