nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ob vrnitvi na televizijo je imela voditeljica športa mešane občutke

29. 1. 2022; 08.00
Avtor: Revija Lady
Nataša Gavranić

Voditeljica se je na porodniškem dopustu najbolj veselila vnovičnega prvega nastopa pred kamero. foto: POP TV

Voditeljica in novinarka Nataša Gavranić je nedavno praznovala prvi rojstni dan svoje hčerkice Sare in zelo je ponosna, da so kot štiričlanska družina tako lepo speljali celo leto. Tako ona kot partner Blaž in veliki bratec Gal se počutijo, kot da je Sara z njimi že od nekdaj.

»Res smo uživali, skupaj rasli in upam, da tako ostane še naprej, kljub novi družinski dinamiki – vrtcu in vrnitvi v službo. Se mi pa zdi neverjetno, kako hitro mine eno leto. Velik del mojega porodniškega dopusta smo preživeli na morju, kjer smo ustvarili res veliko lepih spominov,« navdušeno pove Nataša, ki si bo za vedno zapomnila tudi skoraj vsakodnevne sprehode z vozičkom. Mamica se je pri tem malce razmigala, deklica pa naspala.

Nataša Gavranić foto: Zvezde/Lady

»Sara je takšna kot vsi drugi enoletniki, vsak dan se nauči kaj novega, zato je dan z njo nekaj posebnega. Zelo lepo jo je opazovati, kako napreduje in kako z bratcem spletata trdno vez. Sicer kar veliko spi, a so tudi noči, ko se pogosto zbuja. S tem se ne obremenjujem preveč, saj vem, da takšna obdobja hitro minejo. Aja, pa zelo rada jé,« z nasmeškom na ustnicah razloži Nataša. Ker je porodniške konec, se je že vrnila v športno redakcijo na Pop TV. Prizna, da je imela ob tem mešane občutke. »Po eni strani sem vesela, ker to delo rada opravljam, po drugi strani pa mi je žal, ker to pomeni konec moje druge in s tem zadnje porodniške. To prehodno obdobje bo nov izziv za našo družino, a sem prepričana, da se bomo hitro privadili na novo realnost,« zaključi lepa 31-letnica.

prejšnji članek
Nadiya Bychkova zanikala govorice?
Svet slavnih
Nadiya Bychkova zanikala govorice?
naslednji članek
Si predstavljate romantično Martino Ipša?
Svet slavnih
Si predstavljate romantično Martino Ipša?
#nasazenazenska
nasazenazenska