reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadiya Bychkova zanikala govorice?

29. 1. 2022; 09.26
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Plesalka zadnje tedne polni slovenske in britanske medije. Razlog pa njeno ljubezensko življenje. Javno govoric še ni komentirala, je pa zdaj videti, da je vsaj eno zanikala.

Najprej so britanski mediji pričeli poročati o koncu razmerja med slovensko-ukrajinsko plesalko Nadiyo Bychkovo in slovenskim nogometašem Matija Škarabot, s katerim imata hči Milo. Oba govoric nista komentirala, čeprav smo do izjave plesalke poskušali priti. Matija je Nadiyo skupaj s hčerko decembra tudi obiskal v Londonu, plesalka pa je nekaj malih utrinkov delila na družbenih omrežjih. Matijo je recimo označila na instagram zgodbah, ki po 24 urah izginejo.

Britanski mediji so Nadiyo kar hitro pričelo povezovati s šest let mlajšim plesalcem Kaiom Widdringtonom. Najprej so kot dokaz navajali dejstva, da sta se v hotel prijavila skupaj. Sicer so se v isti hotel prijavili tudi ostali plesalci šova Strictly Come Dancing, ki so trenutno skupaj na turneji. Nadiya in Kai sta sicer v hotel le vstopila skupaj. Kasneje pa naj bi se na spletu pojavila fotografija njunega poljuba.

Plesalka je zdaj eno izmed govoric na družbenih omrežjih zanikala. Katero seveda ni jasno. "Ne verjemite vsemu o čemer pišejo v časopisih, ali kar vidite. Rada plešem, zato sem tu," je namreč zapisala na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Horoskop: Imeli boste skrite interese
Horoskop
Horoskop: Imeli boste skrite interese
naslednji članek
Ob vrnitvi na televizijo je imela voditeljica športa mešane občutke
Svet slavnih
Ob vrnitvi na televizijo je imela voditeljica športa mešane občutke
#obraziavenija
obraziavenija