mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj takega se v slovenskem šovu še ni zgodilo!

18. 2. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
BQL 3

BQL 3 foto: Neo Visuals

Na male ekrane se kmalu vrača šov Znan obraz ima svoj glas, ki pa bo poskrbel za številne novosti. Med drugim tudi nekaj, kar se v takšnem šovu še ni zgodilo.

Med tekmovalci šeste sezone bosta namreč tudi brata Rok in Anej Piletič, dvojec BQL, ki bosta dejansko sodelovala kot en nastopajoč. Kako bo vse skupaj izvedeno, bomo še videli, sta nam pa glasbenika zaupala, kako gledata na ta nov in nekoliko drugačen korak v karieri. To pa ne bo edina novost. Nov bo tudi voditelj, oziroma kar dva voditelja (več o tem TUKAJ >>KLIKNITE<<), nova pa bo tudi žirija ...

"To je zgodovinski trenutek. Še nikoli se ni zgodilo, da bi en lik v tem šova zastopala dva – no, morda sva pa vsaj nekje lahko prva. Zelo se veseliva, vabilo sva sprejela z odprtimi rokami. To bo oddaja, v kateri bova dala vse karte na mizo. Poleg nastopov in preobrazb se zelo veseliva tudi tega, da bodo ljudje skozi oddajo spoznali, kdo sta v resnici Rok in Anej," pravita fanta, ki ju jutri čaka še finale izbora EMA.

Njun polfinalni nastop je trenutno med najbolj priljubljenimi. Sta nad tem presenečena? "Na neki način nepričakovano in nama zelo laska. Je pa res, da zaradi tega ne želiva, da bo v finalu kaj drugače. Pozitivna trema je dobrodošla, večja pričakovanja zaradi tega pa ne."

prejšnji članek
Rebeka Dremelj zaradi zdravja hčere v šoku
Svet slavnih
Rebeka Dremelj zaradi zdravja hčere v šoku
naslednji članek
Klemna Janežiča na predstavah večkrat podpreta starša
Svet slavnih
Klemna Janežiča na predstavah večkrat podpreta starša