pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Resnica o Inesinem odhodu brez slovesa

28. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
vidovic

Ines Vidovič foto: VOYO

Gledalci so dobili vtis, da se je Ines Vidovič s kovčkom odtihotapila s posestva, tako da se ji ni bilo potrebno srečati z ostalimi dekleti. Slednje ne drži. Takole je bilo v zakulisju …

Potem ko je Ines Vidovič izrazila željo po odhodu iz šova Ljubezen po domače, je bilo potrebno njen nepričakovan odhod umestiti v že zastavljen urnik snemanja. Ines nam je pojasnila, kako se je slednje odvilo v zakulisju. »Potem ko sem povedala za odhod, so mi naročili, naj to zadržim zase. Jure je recimo vedel samo to, da bova skupaj posnela kader, ni pa bil seznanjen s tem, da odhajam z njegovega ranča. To je zvedel šele med najinim pogovorom pred kamerami, ki pa ga niso v celoti vključili v oddajo. Zatem sva vsak zase posnela izjave, moja sicer ni prikazana,« je razložila Ines, ki ji slednje ni bilo ravno všeč, kot tudi ne to, kar se je zgodilo v nadaljevanju.

»Po izjavi sem spakirala svoje stvari in se namenila do deklet, da bi se poslovila. A ker so ravno snemali, to ni bilo mogoče, zaradi časovne stiske sem tako morala posestvo zapustiti brez da bi se z dekleti še enkrat videle, kar je izpadlo povsem drugače, kot bi si želela. Opravičilo s pojasnilom o hitrem odhodu sem potem prek sporočila poslala Juretu, Nataši in Patriciji,« je še pojasnila Vidovičeva, ki si je sicer želela domov, a ni pričakovala, da se bo vse skupaj odvilo tako zelo hitro.

Ines Vidovič

Ines Vidovič foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ta barva čevljev paše na vse
Moda&Lepota
Ta barva čevljev paše na vse
naslednji članek
Letošnja 94. podelitev oskarjev v znamenju filma CODA
Svet slavnih
Letošnja 94. podelitev oskarjev v znamenju filma CODA