cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ibrahim Celikkol se na male ekrane vrača z uspešnico Vedno tvoja

14. 7. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Ibrahim Celikkol

Ibrahim Celikkol, Vedno tvoja foto: Promocijski material

Zaključek tretje sezone priljubljene turške serije Vedno tvoja je poskrbel za številna neodgovorjena vprašanja. Ljubiteljice serije Lepotica in zver pa se boste razveselile podatka, da na male ekrane s četrto sezono prihaja tudi zvezdnik Ibrahim Celikkol.

V četrti sezoni bomo ponovno spremljali življenje mlade Zuleyhe, ki ji ni bilo prizaneseno z vzponi in padci. Po smrti svoje neuslišane ljubezni Yilmaza, se je končno sprijaznila in poročila z Demirjem, a kaj, ko je še Demir skrivnostno izginil neznano kam. Zuleyha se sedaj z vsemi silami bori zaščititi sina Adnana, čedalje bolj jasno pa ji je, da želijo vsi manipulirati z njo in z njenim premoženjem. Ker nima rame, na katero bi se lahko naslonila, se mora z vsemi izzivi pogumno soočiti kar sama.

Hilal Altinbilek foto: Promocijski material

V podobi glavne junakinje Zuleyhe se vrača simpatična igralka Hilal Altinbilek, v prihajajoči sezoni pa bomo spoznali tudi dva nova lika. Eden od njiju ni nihče drug kot Ibrahim Celikkol, ki smo ga pri nas lahko občudovali v uspešnici Lepotica in zver (Siyah Beyaz Ask). Priljubljen turški igralec bo upodobil Hakana Gümüsogluja, ki je s svojo ambicioznostjo, bojevitostjo in pogumno osebnostjo pravo nasprotje mnogih likov in poslovnež, ki bo dodobra pretresel dogajanje.

Četrta sezona na male ekrane prihaja v ponedeljek, 18. julija, ob 21:20 na POP TV. 

prejšnji članek
Tanja Žagar pokazala trebušček
Svet slavnih
Tanja Žagar pokazala trebušček
naslednji članek
Adrenalinski podvig Eve Boto
Svet slavnih
Adrenalinski podvig Eve Boto