901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ranko Babić: Nismo idilična družina, je kar 'žurka' pri nas

21. 8. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
Ranko Babić

Ranko Babić foto: M24

Komiku in igralcu Ranku Babiću ob hčerkah nikoli ni dolgčas. Enajstletna Taja in štiriinpolletna Kaja sta si namreč ves čas v laseh. 'Med njima je nenehen ravs'.

»Pride obdobje, ko sta v redu, že 30 minut po tem pa pride do prepira. Kaja Tajo malo ‘žokne’, ona pa se noče povleči nazaj. Poskušam jo pregovoriti, naj se ne prepira s štiriletnico, a ne gre. Nismo idilična družina, je kar 'žurka' pri nas. Kaja je zdaj spet začela hodit k nama spat. Ob treh zjutraj pride do mene in me rukne, naj grem spat v njeno sobo, saj ve, da se takrat ne bom prepiral z njo. Ve, da dela narobe in da bi morala spati v svoji sobi. A tudi Taja je imela iste ‘fore’. Zdaj ima pa druge. Je v zelo občutljivih letih. Ko je prišla z morja, sem jo vprašal, ali ji je kakšen fant ukradel poljub, pa mi je zabrusila: ‘A lahko nehaš? Nehaj se zafrkavati, nehaj me sramotiti!’« razkriva komik. Bolj razumevajoča in ustrežljiva je njegova življenjska sopotnica Nataša.

Ranko Babić foto: revija zvezde

Ranko Babić foto: m24.si

»Zmenjena sva, da jaz vozim otroka v vrtec in v šolo in da ju gre ona iskat, pa me dostikrat preseneti s tem, da ju ona odpelje od doma tudi zjutraj, tako da lahko malo podaljšam spanec. Če gre v mesto, trgovino ali v knjižnico, pa me vedno vpraša, ali še meni kaj prinese,« je navdušen Ranko, ki v zameno pospravi celo stanovanje ali zloži perilo.

prejšnji članek
Privoščite si čičeriko, hranljiv in zdrav nadomestek mesa
Zdravje
Privoščite si čičeriko, hranljiv in zdrav nadomestek mesa
naslednji članek
Lorella Flego ponosna na mamo in očeta
Svet slavnih
Lorella Flego ponosna na mamo in očeta