nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katja in Katka Bogataj postali mamici

21. 8. 2022; 09.10
Avtor: K.M.
Katja Bogataj, Katka Bogataj

Katja Bogataj, Katka Bogataj foto: Mateja J. Potočnik

Bil je 18. maj 2019, ko sta si spletni vplivnici Katja in Katka Bogataj na romantični poroki, med belimi vrtnicami in oljkami, obljubili večno zvestobo. Dobra tri leta kasneje in z nekaj dnevno zamudo se pa se jima je izpolnila dolgoletna želja, postali sta mamici. Dojenček, spol izveste v prispevku, pa nosi prelepo ime.

Katja in Katka sta novico včeraj potrdili na družbenem omrežju, kjer sta razkrili, da sta se hčerkice sicer razveselili že v petek, nadeli pa sta ji prelepo ime, dvojno ime, Hana Julija. "Danes je ljubezen dobila še večji pomen, Hana Julija, 19. 8. 2022," sta še zapisali na družbenem omrežju in objavili delno fotografijo deklice. Deklica bi se sicer morala roditi že 8. avgusta, tako da se ji na svet resnično ni mudilo. 

Čestitamo!

Pred meseci sta o nosečnosti in postopku, šli sta na umetno oploditev, spregovorili za revijo Jana. Ju skrbi, kako se bo njun otrok znašel v današnjem svetu. "Odziv okolice naju ne skrbi preveč. Midve se bova bolj posvečali temu, da otroka vzgojiva v močno, neodvisno osebo. V nekoga, ki bo ne glede na vse, kar se mu bo zgodilo, sposoben iti čez ovire, ljubiti, razumeti pojem drugačnosti in tega, da je vsak človek individuum, vsak v nečem drugačen."


Celoten intervju si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Spregovorili pa sta tudi o tem, da razbijata tabuje. "Čutim, da je to najino poslanstvo. Veliko mladih, ki imajo probleme, se obrača na naju. Nekaj najlepšega je, ko nekomu lahko pomagaš iz stiske. Spominjam se, ko sem razkrila svojo spolno usmerjenost, je bila moja prva misel, da nikoli ne bom popolnoma srečna, saj se verjetno ne bom mogla poročiti in ne bom mogla imeti družine. Pa poglejte, kje sem danes."

prejšnji članek
Življenjska preobrazba Maje Založnik: Izgubila je 15 kilogramov
Svet slavnih
Življenjska preobrazba Maje Založnik: Izgubila je 15 kilogramov
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Nikoli se ne bi zaročila, če ne bi resno mislila
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Nikoli se ne bi zaročila, če ne bi resno mislila