stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ko ga je Roškar zagledal, je ostal brez besed

6. 9. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Robert Roškar reakcija

Robert Roškar reakcija foto: Radio 1

Kam in zakaj se je skril Denis Avdić? Predvsem pa, kako je videti, da sta ob pogledu nanj vidno šokirana ostala tako njegova žena Ana kot radijski voditelj Roškar?

V največji igri skrivalnic v Sloveniji je prišlo do preobrata! Voditelj Radia 1 Denis Avdić se že od včeraj skriva na neznani lokaciji in izrecno poudarja, naj ga ne iščemo. Nihče, ne poslušalci, ne voditelji. A kljub temu radovednosti ni konca ne kraja, vsak si želi razvozlati uganko, kam se je Avdić skril in predvsem zakaj se je skril?

Voditeljem Jani Morelj, Mihi Deželaku, Anji Ramšak in Robertu Roškarju je danes zjutraj 'poslal' kar nekaj namigov: vrečko Varna pot v šolo, smreko, ki simbolizira bor, sliko Jureta Tepine, sliko Sadama Husseina, belo porcelanasto mačko, sliko gostilne pri Koširju, sliko črke V in rdečih bonbonov, ki jih je 21.

Po namigih so se voditelji odpravili na teren, Jana je odšla v Pivko v Park vojaške zgodovine, Deželak v Kočevje (Baza 21), Anja pa v gostilno Košir.

Nato pa se je zgodil preobrat. Avdić je Roškarja povabil, da se k njemu 'vseli' na skrivno lokacijo. Ko ga je Roškar zagledal, je bil vidno presenečen, šokiran in skoraj ostal brez besed.

»Kaj si to naredil, 'scary' si. Moja glava je vajena vsega norega, ampak tega pa nisem pričakoval,« je bil šokiran Roškar.

Ostalim voditeljem je sporočil, da to morajo videti, da vsem privošči ta občutek. Tudi sam si ga želi prvič videti še enkrat. No, to žal ni mogoče, bomo pa spremljali reakcijo ostalih voditeljev, ko, če ga najdejo. Včeraj ga je zagledala tudi Avdićeva žena Ana, ki se je prav tako prijela za glavo!

Celo Slovenijo zdaj že močno zanima, kje je Avdić, kako je videti in zakaj se je skril?!

prejšnji članek
Šolska torba, ki otroka varno in hitro zapelje do cilja
Zdravje
Šolska torba, ki otroka varno in hitro zapelje do cilja
naslednji članek
Ljubezen po domače: Bolna Mija trepetala za mamo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Bolna Mija trepetala za mamo
#nasazenazenska
nasazenazenska