stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Šolska torba, ki otroka varno in hitro zapelje do cilja

6. 9. 2022; 01.27
Avtor: Oglasno sporočilo
Pri izbiri šolske torbe je pomembnih kar nekaj parametrov, ki jih je treba upoštevati, če želite, da bo vaš malček s pripomočkom kar se da zadovoljen.

Ergonomsko oblikovano hrbtišče in oblazinjene naramnice, odsevni elementi, primerna teža, velikost, certifikacija, izbira motiva in barvnega odtenka, cena … To je le nekaj ključnih faktorjev, ki jih ne smete spregledati.

Še preden se podate na lov za najprimernejšo šolsko torbo, se splača pokukati za novostmi. Teh vsako sezono nakupovanja šolskih pripomočkov zagotovo ne zmanjka. Če je izbrani izdelek nekaj povsem unikatnega in v vseh pogledih nadvse koristen, pa ste še toliko bolj zadeli v polno. A to je včasih podobno kot na loteriji. Vedno manjka kakšna številka ali dve. Če pa vas nekdo pri nakupu že vnaprej usmeri, se izkušnja lahko precej hitro predrugači.

 Podjetje, ki je RollJet razvilo po nareku lastnih izkušenj


Najboljši proizvajalci so tisti, ki izdelke izdelujejo po nareku lastnih izkušenj. Na seznam takšnih brez dvoma sodi podjetje Ham d.o.o., ki je številnim znano po pisarniških stolih SpinaliS. Slovenski izumitelj Tomaž Ham je dolgo časa premišljeval o tem, kako čim bolje razbremeniti otroško hrbtenico pred pretežko šolsko torbo, ob tem pa šolarju omogočiti še aktivno vožnjo v šolo. Na takšen način se je rodil Rolljet. To je skiro s torbo.
 
Rolljet šolske torbe na kolesih so v celoti izdelane v Sloveniji. So prava posebnost na trgu. Tovrstna torba za šolo ali delo združuje tri glavne funkcije. Je namreč šolska torba in skiro v enem. Če izdelek zložite, ga lahko vlečete za seboj tako kot katero koli drugo torbo ali nahrbtnik z izvlečnim ročajem ter kolesi.


Skupni imenovalec SpinaliSa in Rolljeta


Cilj RollJeta je na čas podoben cilju, ki ga zagotavljajo stoli SpinaliS. Z njim lahko povsem razbremenimo hrbtenico, zlasti hrbtenico otrok, ki morajo v šolo prenašati precej težke torbe oziroma nahrbtnike. Slednje zelo slabo vpliva na razvoj ter obliko hrbtenice. Podjetje HAM je ravno zato šolsko torbo združilo s skirojem. Razvili so mehanizem, ki zagotavlja, da se torba pripne na skiro.


Seveda cilj rabe RollJet šolske torbe še zdaleč ni samo razbremenitev hrbtenice, temveč tudi izjemno dobra vzpodbuda za trajnostni ter aktivni način transporta. Ta na telo in zdravje posameznika vpliva izjemno pozitivno, hkrati pa je prijazen tudi do samega okolja. Ker izdelek velja za zelo kompaktnega, se lahko preprosto uporablja tudi v kombinaciji z najrazličnejšimi vrstami javnega prevoza.
 

Široka ponudba edinstvene torbe na skiroju


RollJet skiro je na voljo v treh različnih velikostih: Mini, City in Maxi. Mini je na razpolago v črni, beli, lila, roza, modri, rdeči, oranžni, rumeni ter zeleni barvi, medtem ko sta City in Maxi na voljjo samo v črni izvedbi.

Šolske torbe RollJet so na voljo v kar petih različnih modelih. Med njimi lahko izbirate med celo paleto barv in vzorcev.

RollJet je narejen iz trpežnih in kvalitetnih materialov. Ima tri kolesca, kar zagotavlja izjemno stabilno vožnjo. Poleg vrhunske funkcionalnosti in široke uporabe tovrstno šolsko prevozno sredstvo nudi obilo zabave.

prejšnji članek
Jabolka topijo kilograme?
Zdravje
Jabolka topijo kilograme?
naslednji članek
Ko ga je Roškar zagledal, je ostal brez besed
Svet slavnih
Ko ga je Roškar zagledal, je ostal brez besed
#nasazenazenska
nasazenazenska