državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kako je skupina Joker Out dobila seksi ime

12. 11. 2022; 12.00
Avtor: Revija Lady
joker-out

Joker Out foto: Vita Orehek

Pred vami je zanimivost, ki je bila do nedavnega javnosti še neznana. Naj vam namignemo, povsem nevede, je imela zraven prste voditeljica Ota Širca Roš ...

Slovenska glasbena skupina Joker Out, ki danes velja za najbolj priljubljeno skupino pri nas, si je v vseh letih nastopanja in ustvarjanja pridobila ogromen krog oboževalk in oboževalcev. Le redki pa vedo, da ima med mladimi glasbeniki priljubljene skupine posebno mesto vedno zabavna televizijska voditeljica Ota Širca Roš.

Ota POP IN vodi že od leta 2008. foto: Jan Jordan Frangeš

Ne, Ota ni sorodnica katerega od članov skupine in tudi ne ljubica ali goreča oboževalka. No, slednje je morda postala v trenutku, ko je izvedela, da je prav ona »kriva« za ime skupine Joker Out. »Nekdo mi je pred kratkim povedal, da so mladi fantje izbirali ime skupine, na koncu pa izbrali Joker Out, ker so iskali ime, ki bi zvenelo lepo in seksi iz mojih ust med vodenjem oddaje, ko bi jih nekoč napovedala pred kamerami,« je v smehu povedala navdušena Ota, ki je zabavno govorico preverila kar pri pevcu skupine Bojanu Cvjetićaninu, s katerim sta se znašla skupaj na enem od dogodkov. »Ja, to je čista resnica!« je priznal ljubljenec občinstva. »Ko smo iskali ime skupine, smo si rekli, da mora biti takšno, da ga bo nekoč voditeljica Pop Ina Ota Širca Roš izgovorila pred kamerami in da bo slišati seksi, lepo in nekaj posebnega. In tako smo se na koncu odločili za ime Joker Out. In v zadnjih letih ga je Ota na glas izrekla že velikokrat. Prav smo se odločili!« je z nasmeškom priznal simpatični Bojan Cvjetićanin, s tem pa tudi poskrbel, da je Ota v tistem trenutku postala goreča oboževalka skupine Joker Out.

prejšnji članek
FOTO: Hajdina preobrazba v zapeljivo nevesto
Svet slavnih
FOTO: Hajdina preobrazba v zapeljivo nevesto
naslednji članek
Iva Krajnc Bagola o medvrstniškem nasilju
Svet slavnih
Iva Krajnc Bagola o medvrstniškem nasilju