Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepet z Evo Luno: Ljudje nočejo sprejeti resnice

1. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
sanjski-moški

Eva Luna foto: VOYO

Ker je v oddaji Sanjski moški povedala, kaj se dogaja za kamerami, je 22-letna Eva Luna okusila javni linč. A ne le to, ob krutem spoznanju, da svet ne ceni iskrenosti in zavestno zavrača resnico, se sooča tudi z resnimi grožnjami, ki so zarezale v njeno zasebno življenje. Pred vami je prvi javni odziv Eve Lune ...

Z Evo Luno smo poklepetali o vroči temi, ki je zanetila pravi spletni požar. V zadnji oddaji je namreč Blažu in javnosti razkrila drugi obraz favoritke šova Arijanne in spregovorila o tem, kaj se dogaja v dvorcu, ko kamere niso prisotne. Sledil je odziv gledalcev, ki je pravzaprav ni presenetil, a čeprav bi danes nekatere stvari naredila malce drugače, trdno stoji za besedami, ki so jim bile pred izbruhom priča tudi druga dekleta.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate obvezno ogledati. Kliknite TUKAJ in preverite.

V spodnjem klepetu boste izvedeli, zakaj je izpostavila Arijanno, zakaj ni pomislila na to, da ji ne bi verjeli in kaj zaradi svojega ravnanja doživlja v teh dneh. Čeprav se nanjo zliva obilje sovraštva, veliko pove tudi to, kdo ji stoji ob strani. »Hvaležna sem Blažu in vsem ostalim puncam, ki so bile pripravljene stopiti na mojo stran in ki so moja podpora.«

Arijanna je skušala pojasniti svojo plat zgodbe. foto: VOYO

Eva Luna, odziv javnosti na tvoje izjave v nedeljski oddaji je precej buren. Zakaj meniš, da ljudem ni všeč, da si izpostavila, kaj se je dogajalo za kamerami? Meniš, da je vzrok v tem, da gledalci ne verjamejo tvojim besedam?

Odzivi gledalcev na moje izjave v 16. oddaji so bili zelo različni. Večina je bila negativnih, kar je bilo tako ali tako za pričakovati, čeprav naj bi se podpiralo in sprejemalo mnenje ostalih. Ampak kot kaže, večina gledalcev meni ravno obratno, zdi se, da ne znajo sprejeti, oz. nočejo sprejeti resnice, saj gre na žalost za favoritko te oddaje. 

V tem trenutku gre za tvoje trditve proti Arijanninimi - si pričakovala, da bodo ostala dekleta stopila na tvojo stran?

Ja, tukaj nisem niti enkrat podvomila v to, da mi ostala dekleta ne bi verjela, večina je bila namreč prisotna pri njenih izjavah. 

Eva Luna foto: VOYO

Tedaj, ko si podajala izjave, si bila močno razburjena, pa bi kasneje, torej ob premisleku, zgodbo iz zakulisja povedala drugače?

Ko gledam oddajo za nazaj, se zavedam, da nekatere besede, ki sem jih uporabila, niso bile najbolj primerne in okusne. Reagirala sem v afektu. Veste, težko je, ko si že ves mesec zaprt z ljudmi, med katerimi ti vsi seveda ne ustrezajo popolnoma. A naj poudarim, da za vsem ostalim, kar sem povedala, stojim - še enkrat bi naredila enako. Ne podpiram namreč tega, da nekdo laže in zavaja, pa naj govorimo o ljubezni ali čemerkoli drugem.

Blaž se je na tvoja opozorila odzval zelo spoštljivo. Te je presenetil?

Tudi Blaža je celotna situacija zelo šokirala, kljub temu, pa nisem niti enkrat pomislila, da ne bi tega spoštoval. Zdelo se mi je prav, da ve, kaj se dogaja v dvorcu. Moj namen namreč ni bil, da bi se s tem, ko mu to zaupam, njegov pogled name spremenil. Na tej točki oddaje nam je bilo že vsem jasno, katerim puncam posveča največ pozornosti. 

Pa te je šokiralo, da je večji del spletnih komentatorjev stopil na Arijannino stran? Kako doživljaš odziv gledalcev? Nam zaupaš, kaj se dogaja v teh dneh?

Da je večji del spletnih komentarjev na njeni strani, me sploh ni presenetilo, nekako je bilo za pričakovati. Prejemam sovražna sporočila, da me le ta niso prizadela, dokler nismo prišli do groženj. V  svetu, v katerem živimo, ni potrebno zaradi enega resničnostnega šova sodelujočim groziti in vse to prenašati v resnična življenja. Vse ima svoje meje in mislim, da je pravilno, da se o tem spregovori.

prejšnji članek
To je razlog, da se letošnja Kmetija 'podira' …
Resničnostni šovi
To je razlog, da se letošnja Kmetija 'podira' …
naslednji članek
Bratsko srečanje: William in Kate pristala v ZDA
Svet slavnih
Bratsko srečanje: William in Kate pristala v ZDA