Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dejan zapel Ani Klašnja: Najlepša si, ko zaspiš

15. 12. 2022; 11.00
Avtor: V.M. / PR
Dejan in Ana

Dejan in Ana Klašnja foto: Promocijska fotografija

'Mogoče bom marsikoga presenetil,' je skomignil z rameni glasbenik Dejan Dogaja, ki bo premražene spletne zidove ogrel s prav posebno novico. Kaj zanimivega je spet ušpičil? Preverite ...

Dejan Dogaja, ki je leto in pol nazaj zakorakal novim izzivom in samostojni glasbeni karieri naproti, ne počiva niti za minuto. December bo preživel na odru, ob tem pa svoje poslušalce razveseljuje tudi z glasbenimi izdelki. Poleg priredb, ki jih je med decembrom pridno objavljal, danes predstavlja svojo prvo balado: NAJLEPŠA SI, KO ZASPIŠ.

"Publika me sicer pozna po bolj zabavnih, poskočnih ritmih, ampak tudi jaz imam nežno plat. Jutri bom star 29 let - odraščam, in mislim, da se to pozna tudi v glasbi. Seveda ostajam v zabavnih vodah, to znam najbolje in v tem najbolj uživam," pove vedno nasmejan Dejan in doda: "Če bi me pred petimi leti vprašali, ali bom kdaj izdal ljubezensko balado, bi vas verjetno debelo pogledal (smeh), sedaj pa se mi zdi, da je čas tudi za ta korak. Marsikoga bom presenetil."

Poleg Ane Klašnja v videospotu nastopa tudi Dejanov DOGAJA BAND in zapeljiva saksofonistka Nina Klinar. foto: Sven Martič

Želel sem najboljše, zato sem poklical Ano

"Ko mi je avtor pesmi Alex Volasko pesem prvič pokazal, sem takoj vedel, da moram v videospot vključiti balerino. In ker sem želel najboljšo, sem poklical Ano. Mislim, da je ona definicija baleta v Sloveniji, res je izjemna plesalka in oseba. Najbolj pa me je presenetila njena pristnost in preprostost. Točno takšna, kot jo gledamo pred malimi ekrani, je tudi v realnem življenju. Sam to zelo cenim in res sem vesel, da se je odzvala mojemu povabilu," o sodelovanju z balerino pove Dejan.

Snemanje videozgodbe

Videospot so posneli na idilični lokaciji v Goriških brdih, v dvorcu Gredič, z že uigrano ekipo Globus Videos. Poleg Ane Klašnja pa v videospotu nastopa tudi Dejanov DOGAJA BAND in zapeljiva saksofonistka Nina Klinar. Pod melodijo in besedilo se torej tokrat podpisuje Alex Volasko, aranžma pa je delo Alena Klepčarja (DonAllen studio).

prejšnji članek
Matevž Derenda doživel radijski krst
Svet slavnih
Matevž Derenda doživel radijski krst
naslednji članek
Sankcije za predčasno razkrivanje zmagovalca Kmetije?
Resničnostni šovi
Sankcije za predčasno razkrivanje zmagovalca Kmetije?